امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:20

حضور جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه در تجمع محکومیت بی‌کفایتی آل‌سعود

جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همراه با سایر حوزویان و دانشگاهیان در تجمع محکومیت بی‌کفایتی آل‌سعود حضور یافتند.
به گزارش وب‌دا، در اعتراض به بی‌مدیریتی و بی‌کفایتی آل‌سعود که به کشته و مجروح شدن جمعی از زائران بیت الله الحرام منجر شد، طلاب و استادان حوزه های علمیه، جمعی از مدیران و استادان مراکز آموزش عالی و جمعی از مسئولان شهرستان گناباد، در تجمعی، بی‌کفایتی آل‌سعود را محکوم کردند.
در این مراسم که امام جمعه، امامان جماعت، روحانیون و طلاب برادر و خواهر حوزه‌های علمیه، جمعی از استادان و مدیران مراکز آموزش عالی، مسئولان و کارکنان ادارات و نهادهای شهرستان گناباد حضور داشتند، حجت‌الاسلام رضا مدنی، رئیس حوزه علمیه امام رضا(ع) این شهرستان در سخنانی ضمن تسلیت ضایعه تاسف‌بار کشته شدن زائران در منا گفت: عامل اصلی این جنایت نقشه‌ها و حمایت‌های آمریکای پلید و مستکبران از آل‌سعود است.
وی، برائت از مشرکین و جهاد را جزء مبانی اصلی اسلام عنوان کرد و افزود: اگر آمریکا و دیگر جنایتکاران از آل سعود حمایت نکنند، آنها حتی مدت زمان کوتاهی بقاء و دوام نخواهند داشت.
وی افزود: ملک سلمان، صدام جنایت‌کار خاورمیانه است که تنها با حمایت‌های آمریکا و دیگر کشورهای استکبار جهانی تداوم یافته است.
حجت‌الاسلام مدنی به تشریح دلایل مختلف حادثه منا از سوی کارشناسان مختلف پرداخت و گفت: عامل اصلی این اتفاق‌ها، جنایات و کشتار مردم در کشورهای مختلف منطقه، کشورها و نظام‌هایی هستند که از چنین رژیم‌های جنایتکاری همچون آل‌سعود حمایت و به بقای آنها کمک می‌کنند.
وی با بیان اینکه حکومت رژیم عقب افتاده آل سعود در میان مسلمانان، قابل قبول نیست، اظهار کرد: در عصری که به ارتباطات و انفجار اطلاعات مشهور است، برای هیچ کس قابل قبول نیست که یک رژیم منفور، متحجر و عقب افتاده ای مانند آل سعود در میان مسلمانان حکومت کند.
حجت‌الاسلام مدنی ادامه داد: در حالی که امروز، عالم اسلام، انبیاء و اولیای الهی و مسلمانان سراسر جهان از حادثه دردناک روز عید قربان در منا، متاثر و اندوهگین هستند، صهیونیسم جهانی از این اتفاق خوشحال و مسرور هستند چراکه از به بار نشستن بذرهای شوم و کثیف غفلت، تفرقه و جنگ در بین مسلمانان خرسند هستند.
در ادامه، شرکت‌کنندگان با سردادان شعارهای:« مرگ بر آل‌سعود/آمریکا، آل‌سعود، مرگ به نیرنگ‌تان/ سعود جنایت می‌کند، غرب حمایت می‌کند/ خون شهیدان لاله‌گون می‌شود، آل‎سعود سرنگون می‌شود/ آل‌سعود، آل ابوسفیان است، فاجعه منا دلیل آن است/ یابن‌الحسن ای یادگار زهرا، گردیده صحرای منا، کربلا» بی‌کفایتی آل‌سعود در مدیریت حج را محکوم کردند.
در پایان، بیانیه‌ای در محکومیت بی‌لیاقتی آل‌سعود قرائت شد که در آن ضمن ابراز تاسف از این فاجعه عظیم و اقدام غیرمسئولانه آل سعود در کشتار ضیوف الرحمان ، از سازمان‌ها و کشورهای اسلامی درخواست شده است تا مدیریت حج و حرمین شریفین را از رژیم بی‌لیاقت آل‌سعود بگیرند.