امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:31

اردوی توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه برگزار شد

اردوی توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی گناباد، بمنظور آشنایی دانشجویان از قوانین و آئین‌نامه های آموزشی برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، بمنظور آشنایی دانشجویان از قوانین و آئین نامه های آموزشی و همچنین مدیران و مسئولان قسمتهای مختلف اجرایی، اردوی توجیهی دانشجویان جدید الورود در سالن شهید دکتر چمران ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد .
معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم، ضمن بیان اهداف و برنامه های دانشگاه، به تشریح قوانین آموزشی دانشجویی در حوزه مربوطه خود پرداختند.
در این جلسه، دکتر مینوئیان معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر محمدپور معاون تحقیقات و فناوری، دکتر افشارنیا مدیر آموزشی، اکرامی مدیر دانشجویی و شمسی مدیر تعالی فرهنگی ضمن تبریک به دانشجویان، به معرفی و تشریح فعالیت‌های حوزه‌های مربوطه پرداختند.
سخنرانی سرهنگ رفیعی از نیروی انتظامی شهرستان گناباد، معرفی و تشریح شورای انضباطی دانشگاه توسط نعمتیان دبیر این شورا، سخنرانی مهندس فانی ناظر اساتید مشاور، معرفی دفتر مشاوره توسط خانم حاجی‌وثوق و پخش کلیپ از دیگر برنامه های این مراسم بود.
معرفی کانونهای دانشجویی مدیریت تعالی فرهنگی و دفتر نهاد رهبری، زیارت بقعه متبرکه امامزاده سلطان محمد عابد(ع) کاخک و برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در خصوص شبهات دینی با حضور حجت‌الاسلام فلاح از اساتید حوزه و دانشگاه از دیگر برنامه‌های اردوی توجیهی دانشجویان بود.