امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:42

با پیام وزیر بهداشت ، همایش ملی معنویت ، قرآن پژوهی و سلامت فردا در دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز بکار می کند.

همایش ملی معنویت ، قرآن پژوهی و سلامت با حضور اساتید ، دانشجویان و فرهیختگانی از سراسر کشور ، روزهای 20 و 21 اردیبهشت ماه در سالن کوثر پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می شود.
به گزارش وبدا ، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دبیر همایش گفت: این همایش با تأکید بر دو عنوان کلی و مرتبط " معنویت و سلامت " و " قرآن ‌پژوهی و سلامت " در محورهای معنویت و سلامت جسمانی ، معنویت و سلامت اجتماعی، معنویت و سلامت روحی _ روانی، معنویت ، سلامت و جهاد اقتصادی و قرآن پژوهی و سلامت به مدت دو روز برگزار می شود. حجت الاسلام صادقی نسب با بیان اینکه از 420 مقاله رسیده به دبیرخانه این همایش ، 184 مقاله پذیرفته شده است ، افزود: از این تعداد 30 مقاله بصورت سخنرانی و 154 مقاله در قالب پوستر ارائه می گردد. حجت الاسلام صادقی نسب خاطر نشان کرد: این همایش فردا با پیام خانم دکتر وحید دستجردی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و حجت الاسلام قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور ، گشایش می یابد.
وی ، سخنرانی حجت الاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ، برگزاری کارگاه های آموزشی ، برپایی نمایشگاه و ارائه دو کتاب شامل مقالات پذیرفته شده را از دیگر برنامه های این همایش عنوان کرد.