امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:35

وزیر بهداشت: باید در راه درمان بیماریها مبتنی بر آموخته های دینی و معنوی پیشگام باشیم.

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در پیام خود به همایش ملی معنویت ، قرآن پژوهی و سلامت گفت: ما که به عنوان طلایه داران اجرای فرامین اسلام هستیم باید بر آن باشیم تا سلامت برخواسته از معنویت را به جهانیان عرضه نموده و در راه درمان بیماریها مبتنی بر آموخته های دینی و معنوی پیشگام باشیم.
به گزارش وبدا ، در بخش دیگری از این پیام که آن را دکتر مسلم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد و رئیس همایش قرائت کرد ، آمده است: انسان معاصر درگیر مسائل بسیاری است که برای از بین بردن یا تخفیف دادن آنها ، از ابزار مختلفی سود می جوید که در این راستا از جمله راهکارهایی که از دوران گذشته برای انسان مطرح بوده است ، پناه بردن به قدرت لایزال الهی است. خانم دکتر وحید دستجردی در بخش دیگری از این پیام با بیان اینکه آیین مقدس اسلام ، علم و دین را به عنوان دو بال نیرومند برای پرواز انسان، به سوی كمال مطلق خویش كه همانا نزدیك شدن به حضرت حق است ، معرفی می كند ، تصریح کرده است: پرداختن به هر یك بدون توجه به دیگری ، آفتی برای سعادت و نیكبختی انسان، به حساب می آورد.  وزیر بهداشت در ادامه با اشاره به فرمایش مولای متقیان علی (ع) که " علم و دین پیوسته با یكدیگرند و هر گاه جدای از هم شدند ، آتش افروز خواهند بود " ، آورده است: این دقیقا همان چیزی است که امروزه بشر با تمامی بلند پروازیها و موفقیتهایش در علم بدان رسیده یعنی حتی سلامت جسم و روح نیز باید از دل معنویت گرفته شود. وی در پایان این پیام اظهار امیدواری کرده است ، با بر پایی این چنین همایش هایی ، ضمن ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه معنویت و سلامت ، بتوانیم گامی موثر در جهت تقویت و توسعه فضای معنوی در دانشگاههاي علوم پزشکی کشور بر داشته و بار دیگر بر جامعیت دین مبین اسلام مهر تایید زده و آن را در تمامی علوم کشف شده ی بشری راهنما و هدایت گر قرار دهیم. دکتر وحید دستجردی اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم در سالی که مزین به تولید ملی شده است ، با تکیه بر آموزه های قرآن کریم و دین عزیزمان اسلام و بسترسازی مناسب جهت آشنایی پژوهشگران با این منابع عظیم ، بر تولیدات جدیدمان در جهت رفع دردهای بشری بیافزاییم.