امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:19

حجت الاسلام قرائتی ؛ قرآن حلال همه مشکلات است.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور در پیام خود به همایش ملی معنویت ، قرآن پژوهی و سلامت که بصورت تصویری پخش شد ، با اشاره به آیه " و ننزل من القرآن ما هو شفاء "  از قرآن به عنوان نسخه شفا بخشی یادکرد که همه مشکلات را حل می کند.
به گزارش وبدا ، حجت الاسلام قرائتی ، از کفر ، نفاق ، تفرقه ، شرک ، جهل و ...  به عنوان بیماری یاد کرد و افزود: برای رفع همه این بیماریها نسخه های شفا بخشی در قرآن وجود دارد. وی افزود: بر خلاف نسخه پزشکان که ممکن است برای بهبود یک درد باعث بروز عارضه دیگری شود ، قرآن نسخه شفا بخشی است که هیچ ضرر و عارضه ای ندارد. حجت الاسلام قرائتی ، جاودانگی را یکی از نشانه های اعجاز قرآن دانست و با بیان اینکه برخلاف داروها ، قرآن تاریخ مصرفی ندارد ، تصریح کرد: معارف ناب قرآن نه تنها کهنه نمی شود بلکه روز به روز نو می شود و خیلی اوقات بعد از یک کشف یا اختراع به رازهای قرآن پی می بریم. وی با اشاره به اینکه علم به تنهایی نجات دهنده نیست ، اظهار داشت: در صورتی که معنویت بر دانشگاههای ما حاکم نباشد ، تربیت یافتگان در آن مفید و موثر نخواهند بود. وی به تشریح ویژگیهای ممتاز قرآن پرداخت و تصریح کرد: بر خلاف داروهای طبیعی که تنها باعث شفای یک فرد می شود ، کسانیکه با قرآن  شفا یابند می توانند باعث شفای دیگران شوند. وی با بیان اینکه قرآن بر خلاف برخی داروها ، هیچ مشابهی ندارد ، افزود: قرآن به همه ابعاد زندگی از جمله تغذیه جسمی ، علمی ، روحی ، بهداشتی و پزشکی توجه ویژه ای دارد. رئیس ستاد اقامه نماز کشور در پایان اظهار امیدواری کرد ، توجه به معنویت و قرآن به همین همایش ها منتهی نشود و با استمرار فعالیتهای قرآنی و فرهنگی شاهد رشد روز افزون معنویت در فضای دانشگاه ها و نسل جوان باشیم.