امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:07

کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

کارگاه آموزشی توجیهی پدافند غیرعامل با حضور مسئولان شهرستان گناباد در سالن زکریا دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
به گزارش وب‌دا، این کارگاه آموزشی توجیهی با حضور مشاور امنیت فضای سایبری استان خراسان رضوی، معاون فرماندار، دبیر ستاد بحران و جمعی از روسا و مدیران شهرستان گناباد در سالن زکریا ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی این شهر برگزار شد.
سید جواد محمدی، معاون فرماندار گناباد در ابتدای این جلسه، ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، گفت: خوشبختانه امسال در سطح شهرستان ها اطلاع رسانی خوبی درباره پدافند غیرعامل شده است.
وی افزود: پدافند غیرعامل یکی از مسائل مهم امنیتی کشور است که در جهت افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیت‌های ضروری، ارتقاء پایداری ملی در مقابل تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن به کار گرفته می شود.
رئیس جمعیت هلال احمر گناباد با بیان اینکه این کارگاه آموزشی به همت دبیرخانه شورای هماهنگی مدیریت بحران و با همکاری جمعیت هلال احمر این شهرستان برگزار شد، گفت: این جلسه آموزشی با توجه به اهمیت موضوع و لزوم آشنایی مدیران با عواملی که پتانسیل بحران سازی را دارد، برگزار شد.
سید مسعود هدایتی با اشاره به حضور ۵۸ نفر از مدیران عضو شورای اداری شهرستان در این جلسه آموزشی، اظهار کرد: کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی شهرستان گناباد مصوب نمود که هر سه ماه، یک دوره آموزشی با موضوع مدیریت بحران و پدافند غیرعامل برای مدیران این شهرستان برگزار گردد.
وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل، ارتقای پایداری در بحرانهاست که باید این آمادگی در شهرستان وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: مدیریت صحیح در زمان بروز مشکلات و آشنایی کارگروههای مختلف با وظایف و اقدامات مرتبط با کارگروه خویش از ملزومات مهم در زمان بروز حوادث و سوانح احتمالی در شهرستان می باشد.