امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:28

بازدید سرزده رئیس دانشگاه از پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روند عملیات اجرایی پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گنابادی بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه مدیر فنی و مدیر روابط عمومی دانشگاه، با حضور سرزده در بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول، از نزدیک در جریان روند عملیات اجرایی این پروژه قرار گرفت.
دکتر احمدی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان، بر ضرورت تسریع در اتمام و تکمیل این پروژه تاکید کرد.

مهندس یعقوبی مدیر فنی دانشگاه در حاشیه این بازدید، به تشریح اقدامات انجام شده و در دست اقدام در این پروژه پرداخت و افزود: کار احداث این بیمارستان آموزشی درمانی200 تختخوابی از سال 1388 با 25 هزار متر مربع زیربنا در زمینی به مساحت 60 هزار متر مربع شروع شد.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون این پروژه 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اظهار داشت: تا کنون بالغ بر 340 میلیارد ریال برای احداث این بیمارستان هزینه شده است و برای تکمیل ابنیه و تاسیسات آن به 100 میلیارد ریال دیگر نیاز است.

دکتر احمدی پس از این بازدید، در جلسه‌ای با حضور مدیر فنی دانشگاه و مشاور و پیمانکار پروژه بیمارستان در حال احداث علامه بهلول، مسائل و مشکلات پروژه را بررسی کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید