امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:39

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در راهپیمایی 13آبان

ریاست، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، با حضور در راهپیمایی 13آبان، یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز را گرامی داشتند.
به گزارش وب‌دا،  همزمان با 13آبان، ریاست، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، همگام با سایر مسئولان، دانشجویان، دانش‌آموزان، طلاب، نیروهای نظامی و انتظامی و قشرهای مختلف مردم در مراسم گرامیداشت 13 آبان شرکت کردند.
این مراسم با اجتماع اقشار مختلف مردم در مقابل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد که پس از قرائت قرآن، امام جمعه گناباد در سخنانی، به تشریح وقایع 13آبان پرداخت و گفت: تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام، طلسم وحشت از آمریکا را شکست و بعد از آن، فریاد مرگ بر آمریکا به تدریج در سایر نقاط جهان طنین انداز شد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه آمریکا، در راس همه مستکبران دنیا، حامی هر توطئه‌ای علیه نظام جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: آمریکا با این کارنامه سیاه خود چگونه از ملت ایران انتظار دارد که خشم خود را مخفی نگه دارند و شعار مرگ بر آمریکا را سر ندهند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، آمریکا را عامل همه گرفتاری‌های انقلاب اسلامی دانست و ابراز کرد: تا زمانی که خوی استکباری آمریکا وجود داشته باشد، شعار مرگ بر آمریکا در کشور طنین‌انداز خواهد بود.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب افزود: آمریکا هم قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و هم پس از آن تا کنون، هیچ زمان دست از خوی استکباری خود بر نداشته و جنایتها و توطئه های بسیار علیه ملت ایران انجام داده است.
وی با بیان اینکه برخی به اشتباه فکر می‌کنند، اگر نرمش نشان دهیم و مهربانی کنیم، آمریکا دست از توطئه‌های خود برخواهد داشت، عنوان کرد: حمله نظامی به طبس، بلوکه کردن دارایی ها و تحریم اقتصادی ایران، حمایت از فتنه گران سال 1388، حمایت از شاه در جریان کشتار مردم بی‌دفاع و مظلوم، حمایت از گروهک‌ها و قائله های ضد انقلاب و همراهی با منافقین در ترور 17 هزار نفر از مردم و مسئولان نظام تنها بخش‌هایی از توطئه‌های آمریکا بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی، استکبارستیزی را از آموزه‌های قرآنی عنوان و اظهار کرد: بر اساس آیات قرآن و روایات، جریان استکبار همواره در مقابل پیامبران و ائمه اطهار(ع) ایستاده‌اند و با آنها مقابله کرده‌اند.
امام جمعه گناباد با اشاره به حضور پرشور جوانان در دوران دفاع مقدس، ابراز کرد: امروز جبهه جنگ و اقتدار، از بازوها به مغزها منتقل شده است و دانش‌آموزان و دانشجویان باید با جدیت در تحصیل و تولید علم، روز به روز بر عزت و اقتدار ایران اسلامی بیفزایند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، با بیان اینکه سربلندی در مسیر علم، موجب تسلیم مستکبران دنیا خواهد شد، تاکید کرد: دانش‌آموزان و دانشجویان با خوب درس خواندن و حضور فعال در عرصه علم و پژوهش، ضمن استمرار راه شهدا، کشور را از بیگانگان بی‌نیاز می‌کنند. در ادامه پس از قرائت قطعنامه پایانی راهپیمایی، اجتماع‌کنندگان ، حدفاصل میدان غدیر  و میدان امام خمینی(ره) تا خیابان آیت ا... شهید غفاری این شهر را با فریادهای ا... اکبر، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل طی کردند.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید