امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:36

بازدید رئیس دانشگاه از روند عملیات اجرایی احداث دانشکده پزشکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در پردیس دانشگاه، از روند عملیات اجرایی احداث دانشکده پزشکی بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، در این بازدید که مدیر دفتر فنی و مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر احمدی رئیس دانشگاه با اشاره به به جذب چندین دوره دانشجوی پزشکی و لزوم تامین فضای فیزیکی مناسب و مجهز، اتمام سریع‌تر این پروژه را ضروری دانست.
مهندس یعقوبی مدیر دفتر فنی هم در جریان این بازدید، به تشریح اقدامات صورت گرفته و فضاهای پیش بینی شده در این پروژه پرداخت.
وی بیان اینکه این پروژه در سه طبقه و با زیربنای 5780 متر مربع احداث می‌شود، تصریح کرد: اسکلت این پروژه  در سال 1375 انجام شد و مجددا عملیات اجرایی آن در سال 1392 آغاز گردید که در این مرحله عملیات مقاوم سازی و سبک سازی آن انجام شد.
وی با اشاره به رشد 50 درصدی این پروژه، افزود: برای  احداث ساختمان دانشکده پزشکی تا کنون در مرحله جدید 15 میلیارد ریال هزینه شده است.
مهندس یعقوبی با بیان اینکه این ساختمان شامل کلاس،NetLab ، Skillab، آزمایشگاههای تحقیقاتی، اتاق اساتید و اتاق‌های اداری است، اظهار داشت: برای تکمیل این پروژه به 35 میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز است.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید