امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:31

بازدید رئیس دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی یونسی و مرندیز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از مرکز بهداشتی درمانی و پایگاه اورژانس بخش یونسی و مرکز بهداشتی درمانی و خانه بهداشت روستای مرندیز بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در ادامه بازدیدهای مستمر خود از مراکز و واحدهای تحت پوشش دانشگاه، به همراه مدیر روابط عمومی دانشگاه با حضور در شهرستان بجستان، از مرکز بهداشتی درمانی و پایگاه اورژانس بخش یونسی و مرکز بهداشتی درمانی و خانه بهداشت روستای مرندیز بازدید کرد.
دکتر احمدی در این دیدارها، ضمن عرض خداقوت به همکاران، در گفتگو با پزشک و کارشناسان مراکز بهداشتی درمانی، جمعیت تحت پوشش، شاخص‌های بهداشتی و درمانی و وضعیت بیماریها را در این مناطق بررسی کرد.
در ادامه دکتر احمدی ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف این مراکز، نحوه ارائه خدمات پرسنل مراکز را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این بازدیدها، بر لزوم پاسخگویی مناسب و ارائه خدمات مطلوب در جهت افزایش رضایتمندی مردم تاکید کرد.
دکتر احمدی در حاشیه این بازدیدها، سياست‌هاي جمعيتي وزارت بهداشت را كاملاً براساس سياست‌هاي كلي جمعيت، ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري عنوان کرد و افزود: بر اساس این سیاست‌ها تلاش می‌شود تا ضمن ارتقاي سلامت گروه هدف، به ارتقاي نرخ باروري كلي جمعيت نيز كمك شود.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید