امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:17

هم اندیشی استادان با موضوع«استکبار ستیزی» در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

هم اندیشی استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد با موضوع«استکبار ستیزی» در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در افتتاحیه این نشست که با حضور دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی گناباد و حجت الاسلام موسوی، مسئول بسیج طلاب حوزه علمیه خراسان برگزار شد، مبارزه با ظلم را یکی از فلسفه‌های انقلاب عاشورایی حضرت ابا عبدا... الحسین(ع) عنوان کرد.
حجت الاسلام صادقی نسب افزود: امام حسین(ع) در شعارهایشان می‌فرمودند:« انی لا اری الموت الا السعاده و الحیاه مع الظالمین الا برمی، من مرگ را جز سعادت در این شرایطی که هستیم نمی دانم ولی زندگی با ستمگران را مایه خواری و ذلت می دانم.»
وی تصریح کرد: قیام حضرت امام حسین(ع) و انقلاب آن بزرگوار، سرمنشا انقلاب‌های ضد ستمگران، ضد استعمار، ضد استثمار و ضد استکبار در طول تاریخ بوده است.
وی بیان کرد: همه امام زادگان واجب التعظیم که قیام می کردند در مقابل ستمگران، دلیلشان همین بوده است که ما اقتدا کردیم  به سیدالشهدا و از جدمان حسین بن علی (ع) سرمشق گرفتیم.
وی با بیان اینکه همه علما و صلحا که در طول تاریخ، بر ضد استکبار، استبداد، استعمار و استثمار و اصلاح جامعه به پا خواستند، از امام حسین(ع) الگو گرفتند، خاطرنشان کرد: حضرت امام خمینی(ره) این انقلاب اسلامی را در راستای اهداف انقلاب کربلا به پیروزی رساندند.
حجت الاسلام صادقی نسب اظهار کرد: استکبار در اصل از ماده کبر به معنی خود بزرگ بینی است و در باب استفعال، به معنی بهره کشی، تحقیر و سرکشی در مقابل خداوند و خلق خدا است.
وی ادامه داد: استکبار یک جریان است که از زمان پیامبران، در مقابل پیامبران ایستاده و مبارزه و مخالفت کرده است چون پیامبران را مانع خود می دیدند و منافع خود را در این می بیند که با حق مبارزه کند.
وی با بیان اینکه قرآن بارها از استکبار به بدی یاد کرده و آن را نکوهش کرده است، بیان کرد: واژه استکبار شامل یک جریان است که در زمان ما هم است و در راس آن آمریکا قرار دارد.