امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:36

قرآن بهترین راه زندگی و رستگاری را تبیین نموده است.

با مطالعه و پژوهش در قرآن ، سیره اهل بیت و معارف دینی ، مشخص می شود که چقدر زیبا همه شئونات زندگی انسان و الگوهای عملی برای رسیدن به تعالی توسط پروردگار ترسیم شده است که غفلت از آنها ما را به گمراهی و نابودی می کشد.
به گزارش وبدا ، حجت الاسلام سید محمد شمس در همایش ملی معنویت ، قرآن پژوهی و سلامت ، با بیان اینکه غنی ترین و بهترین معارف و علوم دینی را داریم ، بر آموزش و تبیین درست این آموزه ها در دانشگاهها برای بهره گیری نسل جوان و جامعه تاکید کرد. مسئول دبیرخانه ستاد عالی اقامه نماز در دانشگاه های کشور ، حل مسائل و مشکلات نسل جوان را نیازمند برگشت به فرهنگ و معارف ناب اسلام و ائمه اطهار دانست و اظهار داشت: برای رسیدن به سعادت و کمال دنیوی و اخروی باید با درک صحیح و شناخت درست از فلسفه خلقت ، با قرآن و اهل بیت بیشتر مانوس شویم. وی ، بسیاری از اختلالات رفتاری ، اضطرابی و ارزشی بخشی از جامعه را نتیجه دور شدن از قرآن ، اهل بیت ، معارف و الگوهای اسلامی عنوان و تصریح کرد: برای رسیدن به آرامش که همگان به دنبال آن هستند، باید با آموزه های دینی نزدیک و مانوس تر شویم. حجت الاسلام شمس ، نشاط ، انگیزه ، توکل ، امیدواری و آرامش را از ویژگیهای انسانهای مومن برشمرد و افزود: سعی در درک صحیح از فلسفه حیات ، یاد خدا ، دعا و رابطه با خالق ، توکل ، تلاوت و تدبر در قرآن ، بر پا داشتن نماز اول وقت و اعتقاد به سیر الی ا... باعث کاهش اضطراب و نگرانی و افزایش آرامش انسان می شود. وی در پایان ، برگزاری اینگونه همایش ها را زمینه ساز ترویج فرهنگ اسلامی و معارف قرآنی دانست و بر الگو گرفتن از سیره اهل بیت برای رسیدن به تعالی و آرامش در زندگی تاکید کرد.
شایان ذکر است ، این همایش دو روزه از صبح امروز با پیام وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و با حضور اساتید ، دانشجویان و فرهیختگانی از سراسر کشور در سالن کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شده است.