امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:02

طرح تحول نظام سلامت نماد واقعی خدمت به مردم است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تکریم و معارفه روسای دو بیمارستان تحت پوشش این دانشگاه گفت: طرح تحول نظام سلامت نماد واقعی خدمت به مردم است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با بیان اینکه همزمان با سراسر کشور ، طرح بزرگ نظام سلامت در این دانشگاه نیز اجرایی شد، اظهار داشت: کاهش پرداختی از جیب مردم از مهمترین اهداف و دستاوردهای این طرح بزرگ بود که سال گذشته در این راستا،  بیش از 60 میلیارد ریال از هزینه‌های درمانی مردم توسط دولت پرداخت شده است.
وی، راه‌اندازی کلینیک‌های ویژه تخصصی را از جمله اقدامات انجام شده در راستای این طرح عنوان کرد و افزود: سال گذشته چهار کلینیک ویژه با حضور  39 متخصص در شهرهای گناباد و بجستان افتتاح شد که با یک مبلغ ویزیت حداقلی به مردم ارائه خدمت می‌شود.

بهره‌مندی 160 هزار نفر از خدمات طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

دکتر احمدی ابراز کرد: از 15خردادماه سال گذشته تا پایان شهریورماه امسال، حدود 160 هزار بیمار از خدمات و مزایای طرح تحول نظام سلامت در این دانشگاه بهره‌مند شدند.
وی با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی بر خلاف سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که فقط وظیفه آموزش دانشجو را برعهده دارند، تکالیف مختلفی در حوزه‌های بهداشت، درمان، پژوهش و غذا و دارو بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه دو تا از بیمارستان‌های دانشگاه آموزشی هستند، علاوه بر نیاز به حضور متخصصان خوب و باتجربه برای ارائه خدمت مطلوب به بیماران، توجه به مساله آموزش هم امری مهم و ضروری است.
وی با اشاره به اینکه قرار است تا بیمارستان‌های آموزشی درمانی علاوه بر ارزشیابی درمانی، ارزشیابی آموزشی هم شوند، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت، باید روسای این بیمارستان‌ها، عضو هیات علمی دانشگاه باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با قدردانی از تلاش‌های روسای سابق بیمارستان‌های 22بهمن گناباد و 15خرداد بیدخت ، اظهار کرد: این مدیران در مدت اجرای طرح تحول نظام سلامت با توجه به بسته‌های مختلف اجرایی آن، دغدغه و فشار کاری بیشتری را متحمل شدند.
دکتر احمدی با اشاره به شروع دوره اینترنی دانشجویان پزشکی از اواخر امسال، اظهار امیدواری کرد با حضور روسای جدید در این دو بیمارستان که هر دو عضو هیأت علمی هستند، ضمن ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت به بیماران، به آموزش دانشجویان پزشکی هم توجه بیشتری شود.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
لینک خبر در خبرگزاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،وبدا