امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 06:20

تاکید اعضای شورای اسلامی شهر گناباد بر توسعه کمی و کیفی دانشگاه علوم پزشکی گناباد

در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر گناباد با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اعضای این شورا، ضمن قدردانی از خدمات این دانشگاه در راستای ارائه خدمت به ویژه اجرای طرح تحول نظام سلامت، بر ضرورت توسعه کمی و کیفی این دانشگاه تاکید کردند.
به گزارش وب‌دا، رئیس شورای اسلامی شهر گناباد در ابتدای این دیدار که در محل دفتر این شورا برگزار شد، از تلاش‌های مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی کرد و افزود: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های خوبی در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف این دانشگاه انجام شده است.
سید حسین پورهاشمی، اطلاع‌رسانی اقدامات انجام شده در راستای افزایش رضایت‌مندی مردم را ضروری برشمرد و ابراز کرد: جای خرسندی است که یک مدیر بومی در حوزه‌های مختلف از جمله پروژه بیمارستان علامه بهلول، برنامه‌های حوزه بهداشت و اجرای طرح تحول نظام سلامت در راستای خدمت شایسته به مردم و توسعه و ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی گناباد صادقانه تلاش نموده است .
وی، ضمن قدردانی از رئیس سابق بیمارستان‌ 15خرداد، استفاده از نیروهای بومی و شایسته در حوزه‌های مختلف و فرصت دادن به اساتید متخصص و مجرب بومی به جای استفاده از اساتید غیر بومی را از جمله ویژگیهای ممتاز مدیریت دانشگاه در دو سال گذشته عنوان و بر ضرورت استمرار این روند تاکید کرد.
در ادامه این جلسه، مهندس رفیع عضو شورای اسلامی شهر بر ضرورت تامین متخصصان مورد نیاز تاکید کرد و گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان گناباد و وجود زمینه بهره‌مندی یک و نیم میلیون نفر از مردم منطقه از خدمات بهداشتی و درمانی این دانشگاه، توجه به توریسم سلامت با استفاده از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود و ایجاد بخش‌های خاص و ویژه در بیمارستان در حال احداث علامه بهلول مهم و ضروری است.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در جهت جذب متخصصان مورد نیاز، ابراز کرد: ارائه خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی یکی از زمینه‌های جلوگیری از مهاجرت است.
کرامتی دیگر عضو شورای اسلامی شهر هم از فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف دانشگاه قدردانی کرد و گفت: آسیب‌های اجتماعی مختلفی در حال حاضر جامعه را تهدید می‌کند که این امر مستلزم توجه بیشتر به مقوله بهداشت روان است.
وی اقدام دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اختصاص هزینه ولیمه حج خود به راه‌اندازی یک آزمایشگاه مرکز بهداشتی درمانی را یک حرکت خوب فرهنگی عنوان و اظهار امیدواری کرد که این حرکت اثرگذار و مفید در جهت خدمت به مردم، توسط سایر افراد استمرار یابد.
سایر اعضای شورای اسلامی هم ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های صورت گرفته، نظرات، پیشنهادات و مشکلات مرتبط با حوزه سلامت را مطرح و بر ضرورت تلاش در جهت افزایش ماندگاری پزشکان متخصص تاکید کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه، به تشریح مهمترین فعالیت‌های انجام شده دانشگاه در یک سال اخیر پرداخت و گفت: مهمترین اولویت کاری وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال 93، اجرای طرح تحول نظام سلامت بود که همچنان با قوت در جهت ارائه خدمت به مردم ادامه دارد.
دکتر رضا احمدی با بیان اینکه خوشبختانه اجرای این طرح موجب افزایش رضایتمندی مردم و بیماران شده است، اظهار کرد: در سال گذشته بیش از 60 میلیارد ریال  از محل هدفمندی یارانه ها برای هزینه درمان بیماران بستری در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه پرداخت شده است.
 وی، ترویج زایمان طبیعی را از جمله بسته‌های طرح تحول نظام سلامت عنوان و خاطرنشان کرد: اجرای این بسته، ضمن رایگان شدن هزینه زایمان طبیعی و کاهش میزان سزارین، زمینه ارتقای شاخص‌های سلامت مادران و نوزادان و افزایش رضایت‌مندی مادران باردار را فراهم نموده است.
وی، ارتقای کیفیت هتلینگ در بیمارستان‌ها را از دیگر بسته‌های حمایتی این برنامه عنوان کرد و افزود: در این راستا، عملیات بهسازی و نوسازی شامل نوسازی و بهسازی زایشگاه، تخت‌های بستری، رنگ آمیزی، بهبود سیستم گرمایشی و سرمایشی و ... در سه بیمارستان تحت پوشش این دانشگاه انجام شد.
دکتر احمدی، مقیم شدن پزشکان متخصص در رشته داخلی را از اقدامات مطلوب اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان 22بهمن بیان و خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حوزه درمان، علاوه بر متخصصانی که حضور داشتند، سال گذشته 19 پزشک متخصص در رشته‌های مختلف جذب دانشگاه شدند و در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های مختلف به ارائه خدمت پرداختند.
وی، صدور و تمدید 450 پروانه موسسات پزشکی و 210 مورد بازدید و نظارت از مراکز درمانی را از دیگر اقدامات انجام شده معاونت درمان در سال 93 عنوان کرد.
دکتر احمدی به اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت اشاره کرد و گفت: تجهیز، بهسازی و نوسازی خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی، توجه ویژه به مسائل بهداشتی روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، استقرار پزشک و ماما، تامین و توزیع مکمل، اضافه شدن واکسن پنتاوالان به جدول واکسیناسیون و افزایش اقلام دارویی موجود در مراکز بهداشتی درمانی از 250 قلم به 426 قلم، از جمله مهمترین اقدامات طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.
وی، بهبود وضعیت سوءتغذیه در گروه‌های هدف، پیشگیری از بیماری های واگیر و مشکلات اولویت دار، کاهش مرگ و میر مادر و کودک، پيشگيري و كنترل بيماری‌هاي غیر واگیر، بهبود وضعیت سلامت روان، کنترل آسیب‌های اجتماعی، خدمات مشاوره و مراقبت از تغذیه سالم و فعالیت بدنی و خدمات سلامت دهان و دندان را از مهمترین برنامه‌های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت عنوان کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، نبود چارت سازمانی را یکی از مهمترین مشکلات موجود دانشگاه عنوان کرد و افزود: با توجه به توسعه دانشگاه در ابعاد مختلف، کمبود نیروی انسانی با جذب نیروهای قراردادی مرتفع شده که این امر هزینه‌های زیادی را به دانشگاه تحمیل نموده است.
دکتر احمدی به تشریح وضعیت پروژه های عمرانی دانشگاه پرداخت و با اشاره به حضور 190 دانشجوی پزشکی در این دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که با بهره‌برداری از پروژه‌های در حال احداث بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول و دانشکده پزشکی شاهد افزایش سطح کیفی و کمی آموزش‌های این دانشجویان باشیم. وی افزود: در همین راستا، از سال گذشته تا کنون هشت عضو هیأت علمی بالینی و 5 عضو هیات علمی در سایر رشته‌ها جذب شده است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید