امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:21

پیشرفت 91درصدی پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از پیشرفت 91درصدی پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گنابادی خبر داد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه شورای اسلامی شهر گناباد با بیان اینکه کار احداث این بیمارستان آموزشی درمانی200 تختخوابی از سال 1388 با 25 هزار متر مربع زیربنا در زمینی به مساحت 60 هزار متر مربع شروع شد، اظهار کرد: تا کنون برای احداث این بیمارستان که 91درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بالغ بر 340 میلیارد ریال هزینه شده است.

دکتر رضا احمدی با بیان اینکه تا سال 92 ، سفت‌کاری و نماکاری این پروژه انجام شد، ابراز کرد: خرید آسانسور، تکمیل نماکاری ساختمان در حیاط مرکزی، گچ‌کاری، سفیدکاری، اجرای سقف کاذب، تکمیل کاشی‌کاری و سرامیک کف، تهیه و نصب پنجره‌های ساختمان و شیشه‌های دوجداره از مهمترین اقدامات انجام شده در دو سال گذشته است.

وی با اشاره به اینکه 9 دستگاه آسانسور به مبلغ 15 میلیارد ریال برای این بیمارستان خریداری شده و در حال نصب است، گفت: برای بالابردن راندمان تصفیه و صرفه‌جویی در مصرف آب، سیستم تصفیه فاضلاب به روش RBC با صرف مبلغ سه میلیارد و 500 میلیون ریال در این بیمارستان اجرا شده است.

دکتر احمدی با بیان اینکه حق انشعاب‌های آب و گاز این بیمارستان در مجموع با دو میلیارد ریال هزینه خریداری شده است، گفت: خرید و نصب دو دستگاه دیگ بخار به مبلغ شش میلیارد ریال، اجرای بیش از 16هزار متر سقف کاذب، اجرای بیش از 30 هزار متر گچ‌کاری و کاشی‌کاری، تکمیل بیش از 20هزار متر سنگ کف و بدنه، تهیه و نصب سردخانه به حجم 80 متر مکعب و تهیه و نصب 23دستگاه هوارسان، خریداری و نصب مخازن ذخیره آب و سوخت، تنها بخشی از اقدامات انجام شده در این بیمارستان در مدت دو سال گذشته است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون کار نقاشی ساختمان با 25درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است، اظهار امیدواری کرد که حداکثر تا پایان امسال شاهد تکمیل ساختمان و آغاز تجهیز این بیمارستان باشیم.

دکتر احمدی ادامه داد: تلاش می‌کنیم تا با خرید تجهیزات مناسب برای این بیمارستان که البته کار خرید تجهیزات انجام و بالغ بر 80 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی خریداری شده است، علاوه بر ایجاد فضای فیزیکی مناسب، شاهد افزایش کیفیت ارائه خدمات به مردم منطقه باشیم که به عنوان مثال در همین راستا، قرارداد خرید یک دستگاه سی‌تی‌اسکن با کیفیت 16 تسلا برای این بیمارستان به مبلغ25 میلیارد ریال منعقد شده که نسبت به دستگاه سی‌تی‌اسکن بیمارستان 22بهمن که یک تسلا است، دقت و سرعت تشخیصی را به صورت مشخص افزایش خواهد داد.