امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:20

بازدید سرزده رئیس دانشگاه از بیمارستان 15 خرداد و دو پایگاه اورژانس

02 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به صورت سرزده از بیمارستان 15 خرداد و دو پایگاه اورژانس بازدید، و روند ارائه خدمت به مردم را مورد ارزیابی قرار داد. به گزارش وبدا دکتر احمدی در این بازدید که معاون درمان، مدیر حراست، مدیر روابط عمومی و رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه حضور داشتند، از اورژانس، آزمایشگاه و بخش های مختلف بیمارستان 15 خرداد بیدخت بازدید کردند.
همچنین در مسیر جاده گناباد – قاین، ضمن تماس با اورژانس 115 و اعلام وقوع یک سانحه، سرعت عمل و زمان رسیدن نیروهای امدادی پایگاه اورژانس جاده ای نجم آباد را مورد ارزیابی قرار دادند.
IMG 3712
دکتر احمدی و مدیران همراه در ادامه با حضور در پایگاه اورژانس نوغاب از نزدیک در جریان وضعیت موجود و آمادگی نیروهای این پایگاه اورژانس قرار گرفتند.
یادآور می شود همه این بازدیدها از ساعت 21 شب به بعد صورت گرفت تا میزان آمادگی و نحوه ارائه خدمات نیروهای حوزه درمان به درستی ارزیابی شود.

جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید