امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:17

بازدید فرماندار از بیمارستان 200 تختخوابی در حال احداث

IMG 4712فرماندار شهرستان گناباد به همراه جمعی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد و روسای بیمارستانها از بیمارستان 200 تختخوابی در حال احداث علامه بهلول گنابادی بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر نبی پور فرماندارشهرستان گناباد به همراه دکتر احمدی رئیس دانشگاه، دکتر تجددی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر خواجوی سرپرست بیمارستان آموزشی درمانی 22 بهمن ، دکتر صاحبان ملکی سرپرست بیمارستان آموزشی درمانی 15 خرداد و آقای کرامتی مدیر روابط عمومی با حضور در طبقات و بخش‌های مختلف این بیمارستان در حال احداث، از نزدیک در جریان وضعیت اجرایی پروژه قرار گرفتند.

مهندس سواد کوهی ناظر پروژه در حاشیه این بازدید، در خصوص اقدامات انجام شده و میزان پیشرفت فیزیکی پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گنابادی توضیحاتی ارائه کردند.

جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید