امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:43

مراسم تکریم و معارفه معاون آموزشی دانشگاه برگزار شد

untitledمراسم تکریم و معارفه معاون آموزشی دانشگاه، با حضور رئیس، اعضا هیئت رئیسه، مسئول دفتر نهاد رهبری، اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه در سالن ابن سینا، برگزار شد .
به گزارش وب دا، در ابتدای این مراسم، رئیس دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت ایام عزاداری اربعین حسینی، از زحمات و تلاش های دکتر کیان مهر، در مدت دو سال که به عنوان معاون آموزشی دانشگاه ایفای نقش داشتند و تلاش و همت خالصانه ایشان برای پیشرفت امورات دانشگاه، تقدیر کردند. در ادامه دکتر احمدی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت، دانشگاهها را از نظر آموزشی و آمایش سرزمینی به قطب های ده گانه تقسیم کرده و دانشگاه ما جزء قطب نهم است و با بیرجند و بجنورد و دانشگاههای خراسان رضوی هم گروه   می باشیم.
وی افزود: یکی از مهم ترین برنامه های وزارت بهداشت در حوزه معاونت آموزشی را مأموریت گرا بودن دانشگاه ها است که محور 5 گانه ای برای قطب نه در نظر گرفته شده، که در سه محور (طب تسکینی- هنر و سلامت- علوم تغذیه) دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان دانشگاه همکار برگزیده شده است.
وی ضمن تاکید بر پیگیری این محور ها توسط معاون  جدید آموزشی دانشگاه ابراز داشت: با توجه به 11 بسته طرح  تحول نظام آموزشی وزارت خانه با اشاره به اینکه ممکن است برخی بسته ها در این دانشگاه اجرایی نباشد تأکید کرد ما باید بقیه را در دانشگاه پیگیری کنیم که نیازمند تلاش مضاعف معاونت آموزشی و همکارانشان است تا بتوانند در اجرای این بسته های طرح تحول به همان صورتی که دانشگاه در اجرای طرح تحول نظام سلامت، در حوزه بهداشت و درمان موفق بودند، موفقیت هایی را  در این بخش داشته باشند که مایه خیر و برکت برای دانشجویان، اعضاء هیأت علمی و مردم باشد.
رئیس دانشگاه، همکاری اعضا هیئت علمی و کارکنان با  معاون آموزشی دانشگاه را خواستار شد و تاکید کرد: متقابلا دکتر اسماعیلی نیز آنچه را که مورد تاکید وزارت بهداشت و مقام محترم وزارت است از جمله  تکریم اعضا هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان که واسطه شکل گیری و فلسفه وجودی دانشگاهها هستند را یادآور شد و بر برگذاری منظم جلسات گروه و برنامه ریزی آموزشی تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که بتوانیم مثل قبل به ویژه در حوزه علوم پایه و آموزش پزشکی سربلند باشیم.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.