امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:16

مسئول هر واحد اجرایی، خدمتگزار آن واحد و مایه افتخار است.

phoca thumb l 02
مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه حجت الاسلام صادقی نسب درمراسم تکریم و معارفه معاون آموزشی دانشگاه:
مسئول هر واحد اجرایی، خدمتگزار آن واحد و مایه افتخار است.مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه گفت: مسئولیت های فعلی بر خلاف قبل انقلاب ،آقایی نیست و مسئولین و مدیران با قبول مسئولیت، خود را برای کار و تلاش آماده می کنند، مسئول هر واحد اجرایی، خدمتگزار آن واحد و مایه افتخار است.
حجت الاسلام صادقی نسب با اشاره به حدیثی از امام حسین (ع) تصریح کرد: كسى كه براى رفع نياز برادر مؤمن خـود كوشـش كـند مثـل اين اسـت كه نه هزار سال خداوند متعال را عبادت كرده در حاليكه روزها روزه بوده و شبها را هم شب زنده دارى مى كرده است.
 وی افزود: هر خدمتی نزد خداوند، چه فرهنگی,علمی،آموزشی وبهداشتی،درمانی نزد خداوند ارزشمند و پاداش بزرگی دارد و انسان باید دلسوزانه تلاش و خدمت کند.
ایشان با اشاره به بحث تغذیه علمی ،فکری و آموزشی توسط معاونت آموزشی اظهار داشتند: آموزش و تربیت دانشجویان، که در آینده خدمتگزار جامعه هستند باقیات  صالحات و تا زمانی که این خدمت رسانی به جامعه ادامه داشته باشد مایه خیر و برکت و ثواب و اجر فراوان است.
ایشان در پایان ضمن تشکر از زحمات دکتر کیان مهر در طول تصدی مسئولیت معاون آموزشی دانشگاه، با اهدای لوح سپاس و هدیه ای تجلیل کردند .