امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:58

تکریم و احترام دانشجویان از جنبه اخلاقی و آموزشی، از اهداف دانشگاه می باشد

esmaeeli3به گزارش وبدا ، دکتر اسماعیلی سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه گفت: تکریم و احترام دانشجویان از جنبه اخلاقی و آموزشی برای شکل گیری رفتار آنها ، جهت ورود به نظام سلامت است و رعایت احترام اساتید و اعضا هیئت علمی و دانشجویان، از اهداف مهم دانشگاه می باشد.
دکتر اسماعیلی تصریح کرد: طرح آمایش سرزمین شروع شده و در حال اجرا است و هر دانشگاهی باید دوباره هویت خود را مطرح کند و بر اساس هویت خود بخشی از خدمات آموزش پزشکی کشور را بر عهده بگیرد.
ایشان افزودند: مقام محترم وزارت وظایفی را در سه حوزه علوم تغذیه، دانش هنر و سلامت و طب تسکینی بر عهده ما قرار داده است.
دکتر اسماعیلی ضمن بیان اینکه؛ حوزه معاونت آموزشی دانشگاه، همت و تلاش مضاعف را در جهت پیشبرد اهداف خود می طلبد خاطرنشان کرد: با وجود واگذاری این حوزه ها ، دانشگاه پتانسیل زیادی در حوزه های آموزش پزشکی، علوم پایه و پیرا پزشکی، پرستاری و بهداشت دارد.
دکتر اسماعیلی گفت:  تمرکز ما در پاسخ مناسب به ماموریت های وزارت بهداشت خواهد بود و تلاش می کنیم ظرفیت های رشته های موجود را حفظ کنیم و بتوانیم آنها را توسعه دهیم.
وی افزود: رسیدن به اهداف و موفقیت ها چنانچه با ارزش ها و اصول انسانی مطابقت نداشته باشد، در حقیقت نتیجه کافی نخواهد داشت و در این مسیر  باید با حفظ شعائر اسلامی و حفظ منویات دینی، اصول و ارزش ها را رعایت کنیم.
دکتر اسماعیلی عمل به قوانین کشوری را لازم دانست و تاکید کرد: باید از بی عدالتی ها و بی انصافی ها دور شویم و قانون کشور اجرا شود و با توجه به رقابت دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با تلاش فراوان ، آمادگی لازم را برای تغییر و تحولات در حوزه نظام سلامت داشته  باشیم.
دکتر اسماعیلی اظهار امیدواری کرد، با توسعه رشته های پایه و تحصیلات تکمیلی و ارتقا کیفیت آموزش دانشگاه و تلاش و همکاری اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه، آنچه شایسته مردم منطقه است فراهم شود.