امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:51

نیاز سنجی واقعی مردم،لازمه خدمت رسانی مناسب است

01رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حاشیه بازدید از اردوی جهادی یکروزه، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در شرایط کنونی، نیاز سنجی واقعی مردم،لازمه خدمت رسانی مناسب است
.
به گزارش وب دا: دکتر رضا احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، روز پنج شنبه 12 آذر ماه در بازدید از اردوی جهادی یکروزه، گروه جهادی رد پای یار دانشگاه گفت: نیاز سنجی واقعی مردم،لازمه خدمت رسانی مناسب است.
وی اقدامات اخیر جهت خدمت رسانی به مردم محروم روستاها را اردوهای جهادی نامید و افزود:
برای تحقق کامل کار جهادی، نیاز به وجود نهادها، ادارات، و نیروهایی با روحیه و کار جهادی هستیم.
دکتر رضا احمدی اردوهای جهادی را لذت بخش و اثر گذار عنوان و خاطرنشان کرد: اردوهای جهادی که با شرکت جوانان بسیجی و دانشجویان برگزار می شود یادآور حرکت‌های جهادی سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: دانشجویانی که امروز در این اردوهای جهادی شرکت می‌کنند، مدیران و متخصصان آینده کشورهستند که اگر این روحیه جهادی را در خود حفظ کنند، خواهند توانست کارهای بزرگ و اثرگذاری را انجام دهند.
ایشان تصریح کرد: فضای معنوی حاکم در این اردوها و حضور روحانیون، به ویژه امام جمعه محترم شهرستان، می تواند بار معنوی زیادی برای جوانان به همراه داشته باشد.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با تشکیل سازمان ها و نهاد های مردمی مشکلات مناطق محروم به تدریج حل شد افزود: امروزه کمتر روستایی را سراغ داریم که از نعمت آب و برق و تلفن و جاده مناسب برخوردار نباشد.
وی وجود روحیه جهادی در بین مدیران، کارشناسان و کارکنان دستگاه‌های مختلف را زمینه‌ساز رفع سریعتر مشکلات مردم و خدمت‌گذاری بی‌منت دانست و تاکید کرد: با توجه به شرایط حساس کشور، مدیران باید یا روحیه کار جهادی را در خود تقویت کنند و یا مسئولیت را رها کرده تا شخص توانمندتری در راستای خدمت به مردم تلاش کند.  ایشان تاکید کردند: باید در حیطه های مختلف، از جمله کار فرهنگی  ، طب و سلامتی  و آموزش هنر و ... خدمات اردوهای جهادی، ارائه و بسط و گسترش  یابد، و در پایان افزود: خدمات فوق، شاید از کار عمرانی حتی مهم تر باشد.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید