امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:14

برپایی موکب جهت پذیرایی از زائرین پیاده اربعین حسینی

23ایستگاه پذیرایی از زائرین پیاده اربعین حسینی، مزار امامزاده سلطان محمد عابد شهر کاخک توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد بر پا شد .
به گزارش وب دا: زائران اربعین حسینی هنگام عزیمت به مرقد سلطان محمد عابد کاخک گناباد  مورد استقبال و پذیرایی قرارگرفتند.
این ایستگاه پذیرایی در  15 کیلومتری مسیر شهرستان گناباد به سمت شهر مقدس کاخک  دایر شد و با شیر کاکائو و میان وعده از زائران پیاده حسینی پذیرایی گردید.
لازم به ذکر است: به منظور رفاه حال زائرانی که ازشهرستان  گناباد به سمت مزار امامزاده  سلطان محمد عابد در شهر کاخک عزیمت کردند، موکب و مکانی برای استراحت زائرین توسط دانشگاه  درنظر گرفته شده بود و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی از دیگر برنامه های این ایستگاه صلواتی بود.
این ایستگاه پذیرائی به همت و همکاری پایگاه القدردانشگاه، بسیج جامعه پزشکی، دفتر نهاد رهبری دانشگاه و امور فرهنگی دانشگاه بر پا شد.