امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:37

تجلیل از دانشجویان ممتاز دانشگاه علوم پزشکی گناباد

در گرامیداشت مقام دانشجو، آئین تجلیل از دانشجویان ممتاز آموزشی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در سالن همایش‌های کوثر این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور امام جمعه، رئیس دانشگاه، جمعی از اعضای هیأت رئیسه، استادان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد، از امین ملکی، پریسا عطایی و منیره عسکرزاده به عنوان دانشجویان ممتاز آموزشی تجلیل شد.

همچنین با اهدا لوح تقدیر و هدیه، از جواد اسدیان، معصومه عسگری‌مقدم، مصطفی زمانی، مهسا گوهری، زینب محمدی، حامد خسروجردی و سعیده نوروزی به عنوان دانشجویان ممتاز فرهنگی قدردانی شد.

نیره کارگر، فاطمه مهرافشان و بتول خاوری هم سه دانشجوی دیگری بودند که به عنوان دانشجویان ممتاز پژوهشی از آنها تجلیل شد.

همچنین در این مراسم از حسن عسگری و اکرم سیستانی به عنوان دبیران فعال شورای صنفی تجلیل شد.