امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:56

پیشرفت‌های جامعه در بستر امنیت عمومی محقق می‌شود

دکتر احمدی در دیدار با فرمانده جدید نیروی انتظامی گناباد، ضمن تشریح اهمیت حفظ و ارتقای امنیت جامعه، گفت: پیشرفت‌های علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جامعه در بستر امنیت عمومی محقق می‌شود.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این دیدار که معاون توسعه مدیریت و منابع، سرپرست معاونت آموزشی و مدیر حراست دانشگاه هم حضور داشتند، ضمن قدردانی از خدمات سرهنگ قدمگاهی در مدت فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان گناباد، انتصاب سرهنگ کیانی را تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که همکاری و تعامل دانشگاه با نیروی انتظامی همچون گذشته استمرار داشته باشد.

وی با اشاره به بافت فرهنگی و فضای خوب شهرستان گناباد، اظهار کرد: آرامش و امنیت حاکم در سطح شهرستان تاثیر مثبت و خوبی در تحصیل و ارتقای علمی دانشجویان و اطمینان خاطر خانواده‌های آنها دارد.

دکتر احمدی، دانشجویان را آینده‌سازان جامعه و امانت خانواده‌ها در شهرستان عنوان کرد و گفت: باید با استمرار همکاری‌های دانشگاه با نیروی انتظامی، زمینه تحصیل دانشجویان را در محیطی آرام و امن فراهم کنیم.

وی، افزایش ناهنجاری‌ها و ترویج معضلاتی همچون اعتیاد را از جمله اهداف و برنامه‌های استکبار جهانی برشمرد و تصریح کرد: باید با فرهنگ‌سازی مناسب و تلاش و تعامل بیشتر خانواده‌ها و همه دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی، جوان‌ها بویژه دانشجویان را از افتادن در دام این مفاسد حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه دشمن تلاش می‌کند تا با ترویج ناهنجاری‌ها در سطح جامعه، دانشجویان را از تمرکز مناسب در جهت تحصیل علم و پژوهش بازدارد، خاطرنشان کرد: باید ضمن برخورد با کسانی که شئونات دینی و فرهنگی جامعه را زیر پا می‌گذارند، تلاش شود تا با جلوگیری از ترویج ناهنجاری‌ها، زمینه علم‌آموزی و پژوهش دانشجویان در فضایی سالم و آرام فراهم شود.

دکتر احمدی ضمن قدردانی از فعالیت‌ها و همکاری‌های نیروی انتظامی در جهت تامین امنیت مراسم، خوابگاه‌های دانشجویی و بازدیدهای مسئولان وزارت متبوع از دانشگاه، بر تقویت همکاری‌های این دو نهاد که در راستای سلامت و امنیت جامعه تلاش می‌کنند، تاکید کرد.

وی افزود: دانشگاه آمادگی دارد با حضور کارشناسان نیروی انتظامی، دوره‌های آموزشی مورد نیاز درباره مسائل مختلف از جمله سایبری، مواد مخدر و ناهنجاریهای اجتماعی را برای همکاران و دانشجویان برگزار کند.

فرمانده نیروی انتظامی گناباد هم در این دیدار، ضمن قدردانی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد، این دانشگاه را یکی از بزرگترین مجموعه‌های شهرستان عنوان کرد و افزود: این مجموعه دانشگاهی، خدمات متنوعی در حوزه‌های مختلف به اقشار مردم ارائه می‌کند.

سرهنگ کیانی با بیان اینکه انسان تا بیمار نشود، قدر سلامتی خود را نمی‌داند، از زحمات و تلاش‌های مجموعه درمانی این شهرستان تشکر کرد و گفت: خوشبختانه شهرستان گناباد، دارای بافت مذهبی خیلی خوبی است که این امر در کاهش جرایم نقش مهمی دارد.

وی افزود: یکی از نقاط قوت این شهرستان وجود مسئولان بومی است که هدف آنها خدمت‌گذاری به این مردم خوب است.

وی تصریح کرد: امیدواریم همکاران مجموعه انتظامی شهرستان به گونه‌ای به مردم ارائه خدمت کنند که رضایت‌مندی آنها را در پی داشته باشد، چراکه قطعا رضایت‌مندی مردم موجب رضایت‌مندی پروردگار خواهد شد.

وی در پایان بر آمادگی کامل مجموعه نیروی انتظامی شهرستان در جهت همکاری و تعامل با دانشگاه علوم پزشکی گناباد تاکید کرد.