امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:35

تسلیم همه جانبه اوامر الهی بودن ، مهمترین عامل تأمین و تحقق سلامتی

اگر فقط خداوند و خالق مخلوقات " حی قیوم " و " سرچشمه حیات و زندگی " است ، پس مهمترین عامل تأمین و تحقق سلامتی از منظر اسلام ، توجه دائمی و تسلیم همه جانبه اوامر الهی بودن است.
به گزارش وبدا ، مدرس مراکز تربیت معلم و دانشکده مدیریت دانشگاه تهران افزود: محور اصلی تلاش هزاران نبی و امامان معصوم ، دعوت به عقلانیت و مهار نفسانیت برای تحقق امنیت و عدالت اجتماعی بود که زیربنای سلامت جامعه بشری است و بدون آنها زندگی سعادتمندانه برای آحاد مردم امکان پذیر نیست. محمد جعفر غفرانی ، از اسلام به عنوان آئین اعتدال ، سلامتی ، آرامش و مبلغ آن و ارائه کننده موثرترین راهکارهای بهداشتی ، پیشگیری و تأمین کننده سلامتی و درمان کننده هر نوع بیماری در انسان یاد کرد و افزود: مسلمان برای اینکه همواره سالم باشد باید به حکم عقل و وحی از مصرف برخی غذاها و دیدن بعضی مناظر و شنیدن برخی صداها و رسانه ها ، شایعات و حرفها ، خواندن بعضی کتاب ها و تماس با برخی افراد و چیزها حتما پرهیز نماید زیرا اسلامی که پیامبران الهی آن را تبلیغ کرده اند به پاکی ها دعوت و از پلیدی ها منع می کند. وی افزود: در مکتب اسلام ، به تغذیه و عوامل ناهنجاری اجتماعی توجه جدی شده است و درباره خوردنی های مجاز و غیر مجاز سخنان دقیق و مهمی بیان شده است. وی با بیان اینکه در تعالیم اسلامی ، سلامتی اجتماعی ، اصلی ترین نیاز و مهمترین عامل رشد ، پیشرفت و تعالی افراد هر جامعه به شمار می آید ، تصریح کرد: اصول امامت و ولایت و رهبری ، جهاد و دفاع ، اقامه قسط و اجرای عدالت و قصاص از مهمترین اصول اسلامی است که سلامت اجتماعی را بر سلامتی فرد مقدم می داند.