امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:56

دیدار هیئت‌ رئیسه دانشگاه با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

ریاست و جمعی از اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت دیدار کردند.

به گزارش وب‌دا، در این دیدار که صبح امروز سه شنبه 15 دی‌ماه برگزار شد، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از طرح تحول نظام سلامت به عنوان قدمی بزرگ برای رفع نگرانی خانواده‌ها در مراجعه به بیمارستان‌ها به ویژه در مناطق محروم یاد کرد.

دکتر  احمدی در ادامه با ارائه گزارش مختصری، به تشریح اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در معاونت‌ها و حوزه‌های مختلف دانشگاه پرداخت.

حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این دیدار از مقام عالی وزارت بهداشت به خاطر اجرای طرح تحول نظام سلامت که زمینه افزایش رضایت‌مندی مردم را فراهم کرده است، قدردانی کرد.

وی با تشکر از حمایت‌های خوب رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از برنامه‌های فرهنگی مذهبی، به بیان گزارش مختصری از اقامه نمازجماعت در سطح معاونت‌ها و حوزه‌های مختلف پرداخت و گفت: نماز جماعت بویژه نماز جماعت صبح، با استقبال خوب دانشجویان در تمامی خوابگاه های دانشجویی اقامه می شود.

وی با اشاره به برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی گزارشی از برگزاری اردوهای جهادی در روستاهای محروم و مراسات مذهبی دانشجویی ارائه کرد.

یادآور می‌شود علاوه بر پخش کلیپی از فعالیت‌های دانشگاه، در پایان این مراسم با اهدا لوح سپاسی از سوی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، فرماندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از خدمات و حمایت‌های ارزنده وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تجلیل شد.