امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:58

طرح تحول سلامت به عینیت رسیدن یکی از مولفه های ارزشمند نظام اسلامی است

دکتر احمدی در دیدار با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اقدامات خوب انجام شده در راستای طرح تحول نظام سلامت گفت: این طرح موجب به عینیت رسیدن یکی از مولفه های ارزشمند نظام اسلامی یعنی تکریم مردم و حفظ شأن و کرامت انسانی است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی از طرح تحول نظام سلامت به عنوان قدمی بزرگ برای رفع نگرانی خانواده‌ها در مراجعه به بیمارستانها به ویژه در مناطق محروم یاد کرد و افزود: خوشبختانه این طرح گام موثری در راستای کاهش دغدغه‌ها و مشکلات مردم بوده که افزایش رضایت‌مندی آنها را به همراه داشته است.
وی ضمن ابلاغ پیام قدرشناسی مردم خونگرم شهرستان‌های گناباد و بجستان بخاطر اقدام ارزشمند وزیر محترم بهداشت در خصوص اجرای طرح تحول نظام سلامت، از تلاش همکاران مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای اجرای این طرح سپاسگزاری کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به تشریح تاریخچه‌ای از این دانشگاه پرداخت و گفت: متاسفانه در سال‌های گذشته، تخصیص اعتبارات معاونت‌های آموزشی، تحقیقات و فناوری و فرهنگی دانشجویی بر اساس سرانه دانشجویی نبوده است که با نگاه ویژه و حمایت‌های ارزنده دکتر هاشمی مقام عالی وزارت، دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت و پیگیری‌های مسئولان دانشگاه، در دو سال گذشته رشد خوبی داشته است که امیدواریم این حمایت‌ها، همچنان استمرار داشته باشد.
دکتر احمدی با اشاره به وضعیت جغرافیایی شهرستان گناباد به عنوان جنوبی‌ترین منطقه خراسان رضوی و دوری از مرکز استان، بر لزوم تسریع در راه‌اندازی پایگاه اورژانس هوایی این دانشگاه تاکید کرد و گفت: پد فرود بالگرد در مجاورت بیمارستان در حال احداث علامه بهلول آماده شده است، ولی با توجه به هزینه بالای راه‌اندازی اورژانس هوایی، نیاز به حمایت‌های مقام محترم وزارت برای تامین منابع مالی مورد نیاز آن است که امیدواریم محقق شود.
وی با بیان اینکه خوشبختانه پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت، میزان سزارین از کل زایمان‌های طبیعی به 33 درصد رسیده است، اظهار کرد: به رغم افزایش تعداد زایمان‌ها در نه ماهه نخست امسال، شاهد کاهش حدود هشت درصدی میزان سزارین بوده‌ایم که منطبق با سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
دکتر احمدی با بیان اینکه در دو سال گذشته به اندازه 50 درصد کل 30 سال گذشته اعضای هیأت علمی جذب کردیم، خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلاتی که در حطیه آموزش بالینی دانشجویان رشته پزشکی وجود داشت، با حمایت‌های دکتر لاریجانی معاون آموزشی و دکتر حسینی رئیس مرکز امور هیأت علمی وزارت بهداشت، از 28 عضو هیأت علمی که در دو سال گذشته جذب شدند، 15 نفر عضو هیأت علمی بالینی هستند.
وی در ادامه به تشریح وضعیت پروژه‌های عمرانی دانشگاه پرداخت و گفت: پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول در سال 94، یکصد میلیارد ریال اعتبار داشته است که از این میزان تنها 40 میلیارد ریال اختصاص یافت ولی دانشگاه با استفاده از توان داخلی خود، سعی کرد تا عملیات اجرایی بیمارستان با کندی مواجه نشود.
دکتر احمدی اظهار امیدواری کرد که تاسیسات و ابنیه ساختمانی این بیمارستان تا پایان امسال به اتمام رسیده و پس از تجهیز، نیمه اول سال آینده شاهد افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه با حضور مقام عالی وزارت باشیم.
وی ادامه داد: دانشکده پزشکی واقع در پردیس دانشگاه و ساختمان کلینیک‌های ویژه که عملیات اجرایی احداث آن در مجاورت بیمارستان 200 تختخوابی درحال احداث علامه بهلول گنابادی آغاز شده است، در نیمه اول سال آینده مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.
 دکتر احمدی در پایان با اشاره به قول مساعد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای حضور در شهرستان گناباد، مجددا از ایشان خواست تا برای بازدید از دانشگاه و افتتاح سالن ورزشی پوریا پردیس، خوابگاه دانشجویی فجر 2، مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبر آقایی شهرستان بجستان و چند خانه بهداشت، به این شهرستان سفر کنند.