امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:17

وزیر بهداشت از الگوی موفق مدیریت پایگاه‌های اورژانس در دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی کرد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، از الگوی موفق مدیریت پایگاه‌های اورژانس در این دانشگاه قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر هاشمی در این دیدار که با حضور مهندس موهبتی معاون برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  و اعضا هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گنابادبرگزار شد گفت: عملکرد این دانشگاه در حوزه مدیریت پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای نمونه بسیار خوبی است که برای حل مشکلات این حوزه، ضروری است تا در سطح همه دانشگاه‌ها و پایگاه‌های اورژانس کشور اجرایی شود.
وی در ادامه از عملکرد خوب دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جذب اعضای هیأت علمی و اجرای برنامه‌های فرهنگی مذهبی قدردانی کرد.

همچنین دکتر هاشمی درباره راه‌اندازی اورژانس هوایی در گناباد گفت: با توجه به اینکه احداث پایگاه اورژانس هوایی گناباد، جز سطح‌بندی اورژانس هوایی کشور است، مساعدت مالی در خصوص تامین بخشی از هزینه آن صورت خواهد گرفت.