امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:30

مراسم گرامیداشت روز گزینش برگزار شد

در مراسمی که به مناسبت 15 دی‌ماه روز گزینش در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد، از گزینشگران دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، در ابتدای این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه،  مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر روابط عمومی، کارشناسان حوزه گزینش و گزینشگران  دانشگاه برگزارشد، مدیرگزینش دانشگاه فرارسیدن سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی برتشکیل نهاد گزینش را تبریک گفت.

جلال مومن ضمن تشریح اهداف این جلسه گفت: مبنای کارگزینش، رعایت موازین شرعی و قانونی، اخلاق مداری، امانتداری و صیانت ازحقوق نظام اسلامی و رعایت حقوق افراد متقاضی اشتغال در دانشگاه است.

وی، با اشاره به 15دی‌ماه 61 سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در امر گزینش، تاریخچه مختصری از گزینش ارائه کرد.
مومن در ادامه پیام تبریک دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت 15 دی‌ماه سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل گزینش را قرائت کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه هم در این جلسه از گزینش به عنوان یکی از نیازهای اصلی سیستم اداری یاد کرد و گفت: انتخاب افراد صالح هدف اصلی تاسیس گزینش در سازمان های دولتی است.

دکتر مرتضی تجددی با بیان اینکه در انجام گزینش و تحقیق افراد، باید رازداری و مسائل اخلاقی و اجتماعی مورد توجه قرار گیرد، بر لحاظ شدن ملاک‌های تقدم و انتخاب اصلح درگزینش کارکنان تاکید کرد.
در پایان این مراسم با اهدا لوح سپاس و هدیه از فاطمه نجارپور و محمد خشنود به عنوان گزینشگران برتر دانشگاه تجلیل شد.

یادآور می‌شود در این مراسم، دکتر احمدی رئیس دانشگاه و حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به بیان نکاتی درباره  اهمیت و نقش گزینش در دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی پرداختند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید