امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:36

گزینش افراد شایسته موجب حفظ آبرو و اقتدار نظام اسلامی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت روز گزینش گفت: گزینش افراد شایسته موجب حفظ آبرو و اقتدار نظام اسلامی است.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در ابتدای این مراسم که با حضور گزینشگران دانشگاه برگزار شد، با تبریک روز گزینش و قدردانی از تلاش‌های آنها اظهار کرد: هر کار خوب و مثبتی که در ساختار اداری کشور انجام شود، آبرو و عزتی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است و از این‌رو  باید تلاش شود تا با گزینش و جذب نیروهای متخصص، متعهد و شایسته زمینه ارائه خدمات مطلوب به مردم فراهم شود.
وی، با بیان اینکه باید محور کار گزینش، انتخاب افراد شایسته و معتقد به نظام جمهوری اسلامی باشد، تصریح کرد: اگر افراد خوب و شایسته در مجموعه وجود داشته باشند، همه چیز به خوبی و درستی پیش خواهد رفت و کارها سهل‌تر می‌شود.
دکتر احمدی بر لزوم پرهیز از گزینش سنتی و سلیقه‌ای در نظام اداری تاکید و عنوان کرد: در گزینش باید از اعمال سلایق شخصی در انتخاب پرهیز شود و سرلوحه کار، عدل و انصاف باشد.
وی با بیان اینکه همه افراد در معرض لغزش و اشتباه هستند، بر لزوم پایش مرتب و مستمر نیروهای انسانی فعال در حوزه‌های مختلف تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، حساسیت و پیچیدگی کار گزینش در نظام سلامت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را بیشتر از سایر نهادها و دستگاه‌های اجرایی دانست و خاطرنشان کرد: گستردگی وسیع فعالیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حساسیت جذب نیروی انسانی معتقد، متعهد، کارآمد و خدمت‌گزار را بیشتر کرده است.
دکتر احمدی افزود: به عنوان مثال در حوزه آموزش به دلیل نقش الگوپذیری دانشجو از استاد، باید تلاش شود تا در جذب اعضای هیأت علمی علاوه بر صلاحیت‌های علمی، اخلاق کاری، تعهد و شایستگی‌های رفتاری آنها نیز لحاظ شود.
وی ابراز کرد: در حوزه درمان نیز باید نیروهای انسانی متعهد، دلسوز و صبوری گزینش شوند که در هنگام مراجعه بیماران، دردی را به آلام آنها اضافه نکنند.
دکتر احمدی در پایان یاد و خاطره امام راحل(ره) را گرامی داشت و اظهار کرد: خوشبختانه صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در امر گزینش منشا خیر و برکات فراوانی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید