امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:19

اطلاع رسانی بموقع ، شفاف و دقیق و تلاش برای ارتقای فرهنگ وسطح آگاهی سلامت جامعه رسالت اصلی این پایگاه خبری است.

مدیر روابط عمومی و پایگاه خبری اطلاع رسانی وبدا دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، ضمن گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار امیدواری کرد با راه اندازی این پایگاه خبری ضمن ارتقاء فرهنگ سلامتی و اطلاع رسانی مناسب ، صحیح و به موقع اخبار دانشگاه ، بتوانیم رسالت اطلاع‌ رساني خود را هر روز شكوفاتر از گذشته ایفا و در جهت كسب رضايت مردم بيش از گذشته موفق باشیم.
اصغر کرامتی با اشاره به اینکه عصر ارتباطات و جامعه اطلاعاتي براساس آگاهي و دانايي استوار است ، افزود:
يكي از حقوق اساسي مردم آگاهي و دانستن است و آگاهی دادن و اطلاع ‌رساني صحيح در حوزه سلامت و بهداشت از اولی ترین حقوق مردم و يكي از مهمترين راهكارهاي توسعه و فرهنگ سازي سلامت در جامعه است. وی ، از اطلاع رسانی به عنوان یک اصل موفقیت هر سازمان یاد کرد و افزود: اطلاع رسانی آگاهانه ، مستمر و برنامه ریزی شده بر پایۀ شناخت مخاطبان عمده ترین رسالت روابط عمومی است که در این راستا باید هرچه بیشتر به بهسازی و توانمندکردن روابط عمومی ها توجه شود.
کرامتی از رسانه به عنوان يكي از پيشتازترين ابزارهای اطلاع رسانی برای دستیابی به اهداف سازمانی و جلب نظر افکار عمومی یاد کرد و افزود: روابط عمومی ها برای اجرای برنامه های خود ناگزیر از بهره گیری از این ابزار قدرتمند هستند. وی ، «روابط عمومي الكترونيك» را یکی از مصادیق تحقق اطلاع رساني مناسب و تقويت نهضت نرم ‌افزاري که يكي از محورهاي سياست كلي برنامه چهارم توسعه و چشم‌انداز20ساله است ، عنوان و تصریح کرد: در همین راستا پايگاه خبري و اطلاع‌رساني وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي ( وبدا www.webda.ir ) همزمان با روز خبرنگار در مرداد ماه سال 89 با حضور مقام محترم وزارت افتتاح و به عنوان مرجع اعلام رسمي اخبار حوزه بهداشت و درمان كشور معرفي شد. کرامتی افزود: دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز در راستای اطلاع رسانی به موقع ، شفاف و دقیق و تلاش برای ارتقای فرهنگ سلامت و سطح آگاهی سلامت جامعه پایگاه خبری وبدا (www.webda.gmu.ac.ir)در این دانشگاه را راه اندازی نمود تا ضمن انتشار اخبار و مطالب آموزشی حوزه سلامت در راستای ارتقاء فرهنگ سلامتی ، اطلاع رسانی مناسب ، صحیح و به موقع اخبار دانشگاه و تحقق شعار " انسان سالم محور توسعه پايدار "  گام برداریم.