امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:56

مشارکت شهروندان در تامین سلامت جامعه ضروری است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تجلیل از داوطلبان سلامت گفت: مشارکت شهروندان در آموزش خانواده‌ها به منظور تامین سلامت جامعه ضروری است.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این مراسم که با حضور فرماندار، شهردار، جمعی از مسئولین ادارات، مدیران و کارشناسان دانشگاه و داوطلبان سلامت در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد، افزود: اعتقاد داریم که فرهنگ‌سازی و نهادینه‌کردن مسائل بهداشتی از طریق آموزش خانواده‌ها، برای تامین و ارتقای سطح سلامت جامعه موثر و ضروری است.

وی از دواطلبان سلامت به عنوان بازوی توانمند دانشگاه‌های علوم پزشکی در راستای ارتقای سلامت جامعه یاد و ابراز کرد: باید برای مشارکت بیشتر و حضور حداکثری آنها در برنامه‌های حوزه سلامت، حمایت لازم صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به سابقه مشارکت مردم  در برنامه‌های مختلف از صدر اسلام تا کنون، اظهار کرد: حضور فعال آحاد مردم در جریان پیروزی انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس و صحنه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی همچون راهپیمایی‌ها و انتخابات‌ها، نشان می‌دهد که جامعه اسلامی ما با فرهنگ مشارکت بیگانه نیست.

دکتر احمدی به نقش مهم و تاثیرگذار داوطلبان سلامت در بهبود شاخص‌های بهداشتی و ارتقای سطح سلامت جامعه اشاره و بیان کرد: داوطلبان سلامت، افراد علاقه‌مند و بااخلاصی هستند که بدون چشم‌داشت مادی در راستای ترویج فرهنگ سلامت گام برمی‌دارند.

وی با بیان اینکه تنها 25درصد سلامتی جامعه به طور مستقیم به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مربوط می‌شود، عنوان کرد: برای تامین سلامت جامعه نیاز به همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی و مشارکت عمومی مردم است.

وی با ارائه تعاریف مختلفی از سلامتی تصریح کرد: سلامت و سلامتی محور توسعه جامعه است و هر جامعه‌ای برای پیشرفت نیاز به داشتن افرادی سالم دارد که توانایی انجام کار در زمینه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و ... را داشته باشند.

دکتر احمدی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت بالای داوطلبان سلامت برای ترویج سبک زندگی سالم و کنترل بیماری‌های غیرواگیر در سطح جامعه بهره گرفت.

وی برگزاری این جلسه را فرصت مناسبی برای تجلیل از خدمات و زحمات داوطلبان سلامت و ترغيب و حمايت از خدمات داوطلبانه آنان عنوان کرد.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید