امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:15

برگزاری مراسم شبی با خاطره در گرامیداشت فتح خرمشهر

به گزارش وبدا ، همزمان با شب سوم خرداد ، سالروز حماسه غرور آفرین فتح خرمشهر ، مراسم شبی با خاطره با حضور روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان ، اعضاء هیأت رئیسه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد.
امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم از فتح خرمشهر به عنوان فتح الفتوح یاد کرد و افزود: این فتح عظیم برگ زرینی را برای ابد در تاریخ ایران رقم زد که هیچگاه فراموش نخواهد شد.
حجه الاسلام صادقی نسب افزود: از لحاظ امکانات و تجهیزات نظامی ، به هیچ وجه قابل قیاس با دشمن بعثی نبودیم اما لطف و عنایت پروردگار متعال موجب پیروزی رزمندگان اسلام شد چراکه بر اساس تعالیم قرآنی ، یاری خداوند برای کسانیکه به او اعتماد کنند نزدیک است. وی با بیان اینکه عنایات خداوند متعال در کنار ایمان ، غیرت و حماسه سازی مردان و زنان مسلمان نظام جمهوری اسلامی موجب شکست دشمن با همه تجهیزات پیشرفته اش شد ، خاطر نشان کرد: برای رسیدن به تعالی و سربلندی روز افزون کشور باید راه امام راحل (ره) و شهدا را ادامه و در این مسیر ثابت قدم بمانیم.
در ادامه این مراسم معنوی ، حاج خلیل موحد از رزمندگان دوران دفاع مقدس با اشاره به آیاتی از قرآن کریم ، گفت: بر اساس تعالیم قرآنی ، عدم وجود ترس و حزن و اندوه ، دو شاخصه اصلی پروردگار متعال برای اولیاا... است که ایمان و تقوا مهمترین اصول رسیدن به این مرحله است. وی در ادامه با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و دلاوری های رزمندگان ، به تشریح برخی ویژگیها و سجایای اخلاقی شهدا و ایثارگران پرداخت و بر استمرار راه آنان برای مقابله با توطئه ها و تهدیدات دشمنان و موفقیت ملت ایران تاکید کرد.در پایان این مراسم ، قرعه کشی کربلای نیابتی برگزار و چهار نفر از دانشجویان برای این سفر معنوی انتخاب شدند. شایان ذکر است کمک هزینه سه سفر کربلای معلی از سوی سرپرست دانشگاه به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر و کمک هزینه یک سفر نیز از سوی دفتر نهاد رهبری دانشگاه اهدا شد.
پخش کلیپ ، نماهنگ و ... از دیگر برنامه های این مراسم بود.