امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 06:20

تربیت فرهیختگان و متخصصان متعهد به ارزشهای ناب اسلامی مهمترین رسالت دانشگاه هاست.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد این مطلب را در گردهمایی سالانه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان که در سالن شهید دکتر چمران این دانشگاه برگزار شد ، عنوان کرد و افزود: در شرایط کنونی که دشمن برای از بین بردن زیر ساختهای دینی و ارزشهای اصیل انقلاب اسلامی ، نسل جوان را هدف جنگ نرم خود قرار داده و بیشترین سرمایه گذاری را بر روی دانشگاه ها  متوجه نموده است ، رسالت دانشگاه ها برای تامین نیاز معنوی نسل جوان دانشجو  و تربیت دانش آموختگانی متعهد به آرمانها و ارزشهای ناب اسلامی بسیار خطیر و حیاتی است.
دکتر علیرضا مسلم ، وظیفه دانشجویان شاهد و ایثارگر را در این برهه از زمان بسیار مهم برشمرد و افزود: نبود یک الگوی مناسب ، از مهمترین عللی است که باعث بروز ناهنجاری در جامعه به خصوص جامعه دانشگاهی می شود. وی از دانشجویان شاهد و ایثارگر خواست تا ضمن تقویت بعد معنوی  فضای دانشگاه ها ، رسالت خطیر الگوسازی برای سایر دانشجویان را بر عهده گیرند. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه وظیفه نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست ، تصریح کرد: خدمتگزاری به جانبازان ، ایثارگران و خانواده شهدا از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است. وی ، خدمت بیشتر و  بهتر به فرزندان شهدا ، جانبازان و ایثارگران را از اهداف اصلی راه اندازی ستادهای شاهد و ایثارگر در دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: این ستادها باید با برگزاری کلاسهای فوق برنامه و علمی ، استفاده از اساتید مشاور و برگزاری اردوهای دانشجویی در جهت تقویت بنیه علمی این دانشجویان تلاش نمایند. وی خاطر نشان کرد: هم اکنون سی و دو دانشجو شاهد و ایثارگر در این دانشگاه مشغول به تحصیل اند.