امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:54

برگزاری جلسات تیم بازرسی دانشگاه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

رئيس اداره بازرسي، ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكایات دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه کارشناس این اداره، با حضور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جلسات مشترکی را با مسئولان و کارشناسان مختلف برگزار کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر مهدی پاسبان، رئيس اداره بازرسي، ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكایات دانشگاه گفت: در جلسه اول که در دفتر ارزیابی عملکرد وزارت و به ریاست دکتر اسدی مسئول ارزیابی عملکرد و آقای دکتر نخعی و خانم مشکانی کارشناسان واحد ارزیابی عملکرد برگزار شد دکتر اسدی ضمن خیرمقدم و تبریک مسئولیت آقای دکتر پاسبان و آقای حسینیان، به تشریح معرفی واحد ارزیابی عملکرد، شرح وظایف و تحلیل شاخص های ارزیابی عملکرد پرداخت و تاکید کرد که جزئیات آمار ارائه شده توسط دانشگاه ها در فرم ارزیابی عملکردشان که به وزارت رسیده بررسی، تحلیل و سپس گزارش می‌شود.
وی در مورد گزارش تحلیلی دانشگاه علوم پزشکی گناباد قول مساعد داد که شخصا در جلسه هیئت رئیسه این گزارش را ارائه کند.
دکتر پاسبان افزود: همچنین در راستای استفاده از تجارب ارزنده دانشگاه علوم پزشکی تهران که دانشگاه تیپ یک و پیشرو است، جلسه‌ای با دکتر تهرانی جانشین رئیس اداره بازرسی و مسئول پاسخگویی به شکایات این دانشگاه برگزار شد.
وی اظهار کرد: در ادامه جلسه‌ای با دکتر سجاد رضوی مشاور وزیر و مدیر کل بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت برگزار شد که وی به تشریح وظایف، اهداف و جایگاه بسیار مهم اداره بازرسی در دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخت و تصریح کرد که وزیر بهداشت، پشتیبانی و حمایت قاطع خود را از اهداف و ارتقای جایگاه ممتاز بازرسی ابراز کرده‌اند.
دکتر رضوی ضمن اعلام آمادگی در خصوص هر نوع همکاری با اداره بازرسی دانشگاه، تاکید کرد که در آینده نزدیک از تمام تیم‌های بازرسی دانشگاه‌ها، در بازرسی های وزارت بهداشت استفاده خواهد شد.
دکتر پاسبان در این جلسات، به تشریح دیدگاه‌ها و اهداف تیم جدید بازرسی دانشگاه علوم پزشکی گناباد پرداخت و اهداف و خواسته‌های خود را ارائه کرد. وی همچنین از دکتر اسدی برای بازدید از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد دعوت کرد.