امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 06:22

حضور اعضاء هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه در مراسم آغاز دهه فجر

جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم آغاز جشن‌های سی و هفتمین بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی حضور یافتند.
به گزارش وب‌دا، در ابتدای این مراسم که همزمان با لحظه تاریخی ورود امام خمینی(ره) به میهن اسلامی در میدان امام خمینی(ره) گناباد برگزار شد، پس از به صدا درآمدن آژیر خودروهای نظامی و اجرای سرود ملی به صورت زنده توسط گروه رزم نوازان ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد، ۲۰۰ نفر از دانش آموزان گنابادی سرود «خمینی ای امام» را اجرا کردند.
 در ادامه این مراسم، حجت الاسلام حسن صادقی نسب، امام جمعه گناباد با بیان بخش‌هایی از جنگ‌های دوران پیامبر اعظم(ص) و امام علی(ع)، به نقش مهم ولایت فقیه در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کردند.
در ادامه، رژه موتوری وسایل نقلیه ارگان‌های نظامی و غیرنظامی تا محل گلزار شهدای بهشت قاسم برگزار شد و شرکت‌کنندگان، با غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آنها،  با آرمان‌های امام راحل و شهدا تجدید پیمان کردند.
قرائت زیارت شهدا، اجرای سرود توسط معلمان گنابادی و گلباران تمثال حضرت امام خمینی(ره) از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.