امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 16:01

حضور مدیر و کارشناسان حراست دانشگاه در همایش حراست کل استان خراسان رضوی

مدیر حراست دانشگاه به همراه کارشناسان آن حوزه در همایش حراست کل  استان خراسان رضوی که در مشهد مقدس برگزار شد، شرکت نمودند.
به گزارش وب‌دا، مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی گناباد بیان کرد: در این همایش که با حضور جانشین وزیر اطلاعات و رئیس سازمان حراست کل کشور، استاندار خراسان رضوی و مدیر کل اطلاعات استان خراسان رضوی برگزار شد، ضمن تشریح برنامه ها و شاخص های نظارتی، بر رسالت‌های حراست تاکید شد.
استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: رسالت حراست ها در اجرایی شدن سیاستهای کلان نظام جمهوری اسلامی را محوری ارزیابی کرده و مراقبت حراست از آسیب ها و فساد اداری، به روز نمودن روشها و امکانات و همچنین مشاور امین بودن در انتصاب افراد شایسته را ضروری دانست.
رشیدیان، بر نقش آفرینی حراست در انتخابات پر شور و عدم استفاده از امکانات دولتی تاکید کرد.
مدیر کل اطلاعات استان خراسان رضوی نیز در سخنان خود به راهبرد اساسی دشمن در پسابرجام، تهدیدات و امنیت‌سازی، کلان استراتژی دشمن در براندازی و انواع سطوح نفوذ بیان نمود.
مدیر کل حراست استان خراسان رضوی  نیز در سخنانی، حفظ و ارتقاء توان مدیریتی و ارائه مشاوره به مدیران سازمان، اعمال نظارت ها، انجام اقدامات موثر حفاظتی همه جانبه از منابع انسانی  و امکانات با استفاده از تجهیزات و شیوه های نوین را از اقدامات لازم و قابل پیگیری توسط همکاران حراست بر شمرد.