امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:33

دوره‌های بازآموزی مفاهیم کاربردی شبکه‌های کامپیوتری برگزار می‌شود

دوره‌های بازآموزی مفاهیم کاربردی شبکه‌های کامپیوتری، مدیرت سرورهای HP و مجازی سازی و شبکه دامین برگزار می‌شود.

به گزارش وب‌دا، مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این دوره‌های بازآموزی در راستای توانمندسازی کارشناسان و نیروهای فناوری اطلاعات(IT) حوزه‌های مختلف دانشگاه برگزار می‌شود.

مهندس شرقی با بیان اینکه این دوره‌ها به مدت حداقل 50 ساعت و طی برنامه زمانبندی سه ماهه برگزار می‌شود، اظهار کرد: اولین جلسه از سری جلسات این دوره‌های بازآموزی به مدت هشت ساعت برگزار شد.

وی تصریح کرد: با توجه به گستردگی شبکه کامپیوتری دانشگاه و اجرا شدن زیرساخت‌های شبکه‌ای استاندارد مایکروسافت و تجهیزات فعال شبکه‌ای سیسکو و لزوم استفاده از نیروهای IT دانشگاه در مدیریت و نگهداری(راهبری شبکه)، برگزاری این دوره‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که در همین راستا، با مساعدت و همکاری ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، برنامه‌ریزی این دوره‌ها برگزار شد.