امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:06

انتصاب رئیس جدید دانشکده پزشکی دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر جلیل مشاری، به عنوان رئیس جدید دانشکده پزشکی دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره بشرح ذیل میباشد؛

جناب آقای دکتر مشاری
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

با سلام و احترام

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالي به موجب اين ابلاغ بعنوان «رئيس دانشكده پزشكي» منصوب مي گرديد، تا در چارچوب شرح وظايف ابلاغي انجام وظيفه نمائيد.
      از جنابعالي انتظار مي‌رود كه براساس اهداف و سياست‌ها و برنامه‌هاي كلي اين دانشكده و بهره‌مندي از تجربيات مفيد اساتيد، محققان و كارشناسان و جلب مشاركت دانشجويان و هماهنگي با معاونت محترم آموزشي دانشگاه، گام‌هاي موثري را در جهت اعتلاي آموزش پزشكي و نقش‌آفريني آن در پويايي اين منطقه برداريد.
      اميد است با استعانت از خداوند متعال در به ثمر رسيدن اهداف اين مجموعه نهايت تلاش خويش را مبذول داريد.

دکتر رضا احمدي