امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:55

انتصاب دبیر آموزش مداوم پزشکی دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، آقای دکتر جلیل مشاری، به عنوان دبیر جدید آموزش مداوم پزشکی دانشگاه منصوب گردید.
به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره بشرح ذیل میباشد؛

جناب آقای دکتر مشاری
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

سلام عليکم
نظر به تعهد، تجارب و سوابق ارزشمند جنابعالي به موجب اين ابلاغ به عنوان «دبیر آموزش مداوم پزشکي» منصوب مي شويد.
ارتقاي اثر بخش برنامه هاي آموزش مداوم پزشکي، استفاده از روش ها و فن آوري هاي روزآمد و کارآمد به منظور ارتقاي کيفي اين آموزش ها، جلب مشارکت فراگير گروه پزشکي، سازمان نظام پزشکي، قطب هاي علمي، مراکز تحقيقاتي، اعضاي هيات علمي گروه پزشکي در اجراي برنامه هاي آموزش مداوم، برقراري ارتباط نظام مند بين نيازهاي نظام سلامت با برنامه هاي آموزش مداوم و ارائه بازخورد، توجه بيشتر به ارتقاء اخلاق و رفتار حرفه اي از محورهاي فعاليت شما خواهد بود.
امید است با اتکال و الطاف الهی در دستیابی به اهداف آموزشی و ارتقاء دانش موفق باشید.
                                                            دکتر رضا احمدي