امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:12

طرح تحول نظام سلامت، یک انقلاب بزرگ در حوزه بهداشت و درمان ایجاد کرد

فرماندار گناباد در مراسم افتتاح خانه بهداشت خیرساز روستای ریاب این شهرستان، به اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه این طرح، انقلاب و تحول خوبی در حوزه بهداشت و درمان ایجاد کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدعلی نبی‌پور افزود: قطعا هرچه سطح سلامت و بهداشت شهروندان بالا رود، هزینه‌های ملی ما بویژه در بخش درمان کاهش می‌یابد و توسعه کشور هم سرعت می‌یابد.

وی، سلامتی را یکی از شاخص‌های مهم توسعه و رده‌بندی کشورها در دنیا عنوان و اظهار کرد: هرچه سطح بهداشت، سلامتی و طول عمر در جامعه‌ای بالاتر باشد، نشان‌دهنده توسعه آن جامعه و کشور است.

فرماندار گناباد از طرح تحول نظام سلامت به عنوان یکی از سیاست‌های مهم و کلان دولت یازدهم یاد کرد و گفت: این طرح با حمایت‌های مقام معظم رهبری و مجلس شورای اسلامی اجرایی شده و هرچه که بیشتر پیش می‌رویم به برنامه‌های آن در راستای تعمیق و گسترش خدمات مربوط به سلامت افزوده می‌شود.

نبی‌پور با بیان اینکه امروز خانه‌های بهداشت در دورترین مناطق به مردم خدمت ارائه می‌کند، اظهار کرد: باید در کنار توجه به توسعه فضاهای فیزیکی، به ابعاد نرم‌افزاری ارائه خدمات هم توجه بیشتری شود تا با خدمت‌گذاری بیشتر و بهتر به مردم، رضایت‌مندی آنها را افزایش دهیم.

وی با تشکر از خیرین حوزه سلامت اظهار کرد: باید از این افراد تشکر ویژه‌ای شود چراکه علاوه بر انجام کار خیر، در حوزه‌ای این کار را انجام می‌دهند که با توجه به محرومیت‌های گذشته واقعا لازم و ارزشمند است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید