امروزشنبه, 27 مهر 1398 09:02

خانه‌های بهداشت خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: خانه‌های بهداشت خط مقدم ارائه خدمات سلامت و بهورزان اولین گروه هدیه دهنده سلامتی به مردم هستند.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در مراسم افتتاح خانه بهداشت خیرساز روستای ریاب شهرستان گناباد که فرماندار، نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مسئولان ادارات، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و اهالی روستا حضور داشتند، با بیان اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی اصلی سلامت باید دسترسی به خدمات سلامت را برای آحاد جامعه فراهم کند، گفت: راه‌اندازی شبکه‌های بهداشتی درمانی در کشور یکی از اقداماتی بود که در راستای خدمت‌رسانی بهتر و بیشتر در حوزه سلامت انجام شد.
وی با اشاره به فعالیت 76 بهورز در خانه‌های بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در 17 مرکز سلامت جامعه و 46 خانه بهداشت به جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد، خدمات مرتبط با سلامت ارائه می‌شود.
دکتر احمدی به نقش مهم بهورزان در ارائه خدمات سلامت به جامعه تحت پوشش اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه تعدادی از بهورزان دانشگاه در آستانه سن بازنشستگی قرار دارند، هم‌اکنون 22 دانش‌آموز بهورزی در حال فراگرفتن آموزش‌های لازم هستند تا با جایگزینی آنها شاهد خلا و مشکلی در ارائه خدمات سلامت به مردم در این حوزه نباشیم.
93درصد خانه‌های بهداشت تحت پوشش دانشگاه، بهسازی، بازسازی و نوسازی شده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه 93درصد خانه‌های بهداشت تحت پوشش دانشگاه، بهسازی، بازسازی و نوسازی شده است، خاطرنشان کرد: از 46 خانه بهداشت تابعه دانشگاه، 43 خانه بهداشت، بازسازی، بهسازی و نوسازی شده است و این ساختمان‌ها در مجموع قدمتی حدود 15 سال دارند که از نظر ساختمانی خوب و قابل قبول است.
دکتر احمدی به اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت اشاره کرد و افزود: این طرح شامل 15 برنامه و 10 پروژه پشتیبان است که توسعه و تکمیل مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت یکی از این پروژه‌های پشتیبان است.
وی افزود: به رغم تلاش دولت، قطعا منابع دانشگاه‌های علوم پزشکی به تنهایی برای این امر کافی نیست و باید به سمتی حرکت کنیم که از توان و ظرفیت خیرین در حوزه سلامت، بیشتر استفاده کنیم.
مجمع خیرین سلامت، منشا اقدامات خوبی در حوزه سلامت شده است
دکتر احمدی، مجمع خیرین سلامت را منشا اقدامات خوب و موثری در حوزه سلامت عنوان و اظهار کرد: خوشبختانه مجمع خیرین سلامت گناباد در طی 5 سال فعالیت خود توانسته است حدود 90 میلیارد ریال از کمک‌های خیرین را در حوزه‌های مختلف مرتبط با سلامت جذب کند که این کمک‌ها در قالب اهدای زمین، خرید تجهیزات پزشکی، احداث ساختمان‌های مورد نیاز و کمک به تامین هزینه درمان بیماران بوده است.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید