امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:56

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در راهپیمایی 22بهمن

جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد همراه با سایر اقشار مختلف مردم شهرستان گناباد، با حضور خود در راهپیمایی 22 بهمن، اتحاد و ایستادگی ملت را در سی‌و هفتمین فجر انقلاب اسلامی جشن گرفتند.

به گزارش وب‌دا، اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، پزشکان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، همچون سایر هموطنانمان، همگام و همراه با سایر مردم ولایت‌مدار شهرستان گناباد، با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22بهمن، آغاز سی و هفتمین بهار عزت و آزادی انقلاب اسلامی را گرامی داشتند و بار دیگر حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان‌های امام راحل(ره) اعلام کردند.

در راهپیمایی 22 بهمن گناباد که از میدان امام خمینی(ره) تا میدان بسیج این شهر با حضور پرشور پیر و جوان و زن و مرد برگزار شد، اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، پزشکان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، همراه با قشرهای مختلف مردم از جمله خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان اجرایی، روحانیون و طلاب، اساتید و دانشجویان، معلمان و دانش آموزان حضور یافتند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی، با سر دادن شعارهای " الله اکبر، خامنه ای رهبر / مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، ضمن اعلام خشم و انزجار خود از صهیونیسم و استکبار جهانی، بار دیگر حمایت خود را از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و امام راحل(ره) و منویات رهبر معظم انقلاب اعلام داشتند.

حجت الاسلام محمد باقر فرزانه امام جمعه موقت مشهد در اجتماع پایانی این راهپیمایی، از شعار مرگ بر آمریکا و ایستادگی در برابر مواضع استکبار جهانی به عنوان ملاک مهم انقلابی‌گری یاد کرد و افزود: ما ارادتمند هر دولت، نماینده مجلس و قوه قضائیه‌ای که بر این اصول استوار باشد، هستیم.

وی اظهار کرد: بدون اتکا به مردم، انقلاب هیچ ارزشی ندارد و قابل تداوم نیست و ملت پشتوانه بی نظیر نظام جمهوری اسلامی در برابر دشمنان و مستکبران هستند.

وی ضمن تاکید بر اهمیت و حساسیت حضور مردم در انتخابات گفت: نمایندگی مجلس شورای اسلامی بار سنگینی است و کسی باید به عنوان نماینده به این مجلس راه یابد که قدرت تحمل این بار را داشته باشد.
امام جمعه موقت مشهد افزود: نماینده اصلح فردی است که مانند سدی نفوذ ناپذیر در مقابل ترفندهای آمریکا و استکبار و ایادی سرسپرده آنها بایستد.
وی ادامه داد: باید در مقابل مستکبران مقاومت کرد و بهای آن را هم پرداخت زیرا با مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی از جامعه ما برطرف نمی شود.

حجت الاسلام فرزانه گفت: نامزدهای انتخابات و نمایندگان منتخب مردم باید توجه به رفع تنگناهای معیشتی و اقتصادی مردم را بر همه مسائل مقدم بدانند.

وی رعایت اخلاق اسلامی را از دیگر خصوصیتهای یک نماینده اصلح مجلس شورای اسلامی ذکر کرد و افزود: در اخلاق اسلامی شایعه ، مکر و دروغ و غیبت جایی ندارد و صداقت پشتوانه همه مسائل و فعالیتها است.

در پایان قطعنامه 13 بندی راهپیمایی 22بهمن قرائت و در آن اعلام شد: از مسئولین نظام می‌خواهیم با بر افراشته نگه‌داشتن پرچم جهاد و مقاومت برای تداوم راه امام و شهدا و تحقق آرمان‌های بلندشان از هیچ تلاشی دریغ ننمایند.