امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:16

هم‌اندیشی اساتید دانشگاه با موضوع دستاوردهای انقلاب برگزار شد

هم‌اندیشی اساتید دانشگاه با حضور اعضای هیأت علمی و استادان دانشگاه علوم  پزشکی و مجتمع آموزش عالی گناباد با موضوع دستاوردهای انقلاب برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی در ابتدای این جلسه با بیان اینکه انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف دستاوردهای زیادی داشته است، اظهار کرد: به عنوان مثال در حوزه آموزش عالی، قبل از انقلاب حتی یک مرکز آموزش عالی در شهرستان گناباد وجود نداشت ولی امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی، حدود 12 هزار دانشجو  در 9 مرکز آموزش عالی این شهرستان مشغول تحصیل هستند.
سید جلال فیاضی، روزنامه‌نگار و عضو شورای اسلامی شهر مشهد از دانشگاه به عنوان یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی یاد و بیان کرد: انقلاب اسلامی یکی از تحولات مهم چهار دهه اخیر است که گفتمان جدیدی را در ادبیات سیاسی دنیا وارد کرد.
وی افزود: گفتمان انقلاب اسلامی در دنیایی که مبتنی بر نظام 2قطبی بود، ادبیات نه شرقی و نه غربی را وارد کرد و نشان داد که این انقلاب نمی‌خواهد به هیچ قدرتی وابسته باشد.
فیاضی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، دموکراسی را در چارچوب دین به عنوان مردم سالاری دینی یا جمهوری اسلامی ارائه داد، تصریح کرد: این گفتمان توانست آثار خود را در دنیا بگذارد و ادبیات جدیدی را ایجاد کند.
وی از دانش هسته‌ای به عنوان موتور محرک رشد علمی کشور یاد کرد و گفت: مهمترین آسیب‌ دوره پسابرجام این است که ذق‌زده شویم و کشور را به بازار محصولات کشورهای خارجی تبدیل کنیم.
وی با اشاره به انتخابات پیش رو در اسفندماه، از انتخابات به عنوان یکی از مهمترین معیارهای ما در انقلاب نام برد و افزود: این اندیشه توانست، دین را از طاقچه‌ها به صحنه زندگی مردم بیاورد.
فیاضی با بیان اینکه امام خمینی(ره) توانست جوهره ناب دین را با تفکر و اندیشه برگرفته از اسلام وارد جامعه کند، اظهار کرد: فضای دانشگاهی و حوزوی همیشه باید حساس باشد و هرگز زمان اجازه ندهد که تفکر امام در شالوده انقلاب کمرنگ شود.
وی با بیان اینکه امام راحل(ره)، جمهوریت و اسلامیت را غیر قابل تفکیک می‌دانست، ابراز کرد: امام اعتقاد داشت که نه مردم‌سالاری بدون دین می‌ماند و نه دین بدون مردم‌سالاری باقی ماندنی است.
وی از انتخابات به عنوان مظهر جمهوریت و زبان دموکراسی دنیا یاد و عنوان کرد: حضور و مشارکت واقعی مردم در انتخابات، نقش و تاثیر تعیین‌کننده‌ای دارد.
وی، دانشگاهیان را جزء گروه‌ها و شخصیت‌های مرجع و پیشتاز در انتخابات دانست و تصریح کرد: رسالت دانشگاهیان در انتخابات خطیر است و باید تلاش کنند تا مردم را در شناخت اصلح یاری کنند.
فرماندار گناباد هم با اشاره به برگزاری انتخابات بطور متوسط در هر 16 ماه، افزود: نظام اسلامی در راستای مردم سالاری در حوزه انتخابات خوب عمل کرده است.
نبی‌پور، حضور و نقش مردم را در انتخابات مهم و موثر بیان و اظهار کرد: انتخابات، ساده‌ترین، کم‌هزینه‌ترین و راحت‌ترین نوع مشارکت سیاسی هر شهروندی در انتخابات است.
وی با بیان اینکه حفظ جمهوری اسلامی در مسیر خود به حفظ اصول و گفتمان انقلاب اسلامی بستگی دارد، افزود: انتخابات، عمیق‌ترین و تنها مسیر مشارکتی است که با حداقل هزینه می‌توان در آن شرکت کرد.