امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:55

دکتر احمدی در مراسم تجلیل از پرستاران دانشگاه: حرفه پرستاری یک هنر ارزنده است

Dr ahmadi-pرئیس دانشگاه در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه دانشگاه که با حضور آقای نجاتیان مدیر کل دفتر ارتقاء سلامت، خدمات بالینی و پرستاری معاونت پرستاری وزارت متبوع، جمعی از مسئولان شهرستان و پرستاران در سالن همایش های کوثر دانشگاه برگزار شد ، ضمن تبریک روز پرستار و اشاره به تقارن آن با سالروز میلاد حضرت زینب (س) برخی از فضائل و ارزش های اخلاقی و نیز مصائب این بانوی بزرگ اسلام در واقعه کربلا را برشمرد و گفت: پرستاران مصداق بارز استقامت و پایداری در برابر مشکلات و سختی های زندگی هستند که با تاسی از حضرت زینب(س) ایثارگرانه آسایش را به بیماران هدیه می کنند.

دکتر احمدی وجود بیماری های گوناگون، اخلاق تند برخی بیماران به ستوه آمده از درد بیماری، مشکلات ناشی از وضع جسمی بیمار، خطر ابتلا به بیماری های واگیردار و محیط گرفته بیمارستان ها را از جمله سختی های حرفه پرستاری عنوان کرد و افزود: علاوه بر این سختی ها، پرستار ناچار است برای ارائه خدمات خود، روح ، اخلاق و عواطف خود را هم در کنار نیروی جسمی بکار گیرد و به همین دلیل معتقدم پرستاری هنر است.

وی با تشکر از خدمات پرستاران گفت: بواسطه این توانمندی که علیرغم مشکلات محیط کاری و زندگی توانسته اید هنرمندانه در امر خدمت به بیماران کوشا باشید و از هیچ کوششی دریغ نورزید، به شما تبریک می گویم.

دکتر احمدی در ادامه با تاکید بر لزوم ارتقاء دانش حرفه پرستاری با توجه به ظهور بیماری های نوپدید و بازپدید و توسعه علوم پزشکی گفت: این دانشگاه برای نیل به این مهم تمهیداتی اندیشیده است که از جمله آن ها می توان به ایجاد بستر مناسب برای ادامه تحصیلات تکمیلی در این حرفه اشاره کرد به گونه ای که از 6 رشته کارشناسی ارشد دانشگاه، 4 رشته آموزش پرستاری، پرستاری مراقبت های ویژه، پرستاری داخلی جراحی و پرستاری سلامت جامعه در حیطه آموزش های پرستاری است که به 115 دانشجوی ارشد پرستاری آموزش های لازم را ارائه می دهند.

وی یادآور شد: در حال حاضر حدود 10 درصد کادر پرستاری دانشگاه دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند که تلاش می کنیم با ایجاد تسهیلات ویژه شرایط ادامه تحصیل سایر پرستاران واجدالشرایط را فراهم کنیم.

دکتر احمدی در ادامه به اجرای طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: پرستاران از ارکان اصلی موفقیت اجرای این طرح و ارائه خدمات مطلوب به بیماران هستند.

وی در پایان ضمن تجلیل از پرستاران و ارئه گزارشی از روند پرداختی های این قشر، از آنها خواست تا بیش از گذشته با انگیزه معنوی بویژه ایثار و فداکاری که جزء لاینفک حرفه پرستاری است، خدماتشان را به نحو مطلوب تر ارائه نمایند.

جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.