امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:58

پرستاران نمونه دانشگاه در سال 94 معرفی شدند.

IMG 0046در آیین تجلیل از پرستاران دانشگاه که با حضور امام جمعه، نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل دفتر ارتقاء سلامت، خدمات بالینی و پرستاری معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ریاست دانشگاه، جمعی از معاونین و پرستاران در سالن همایش های کوثر دانشگاه برگزار شد از پرستاران نمونه دانشگاه در سال 1394 تجلیل شد. رضا قیصری به عنوان پرستار نمونه کشوری و شیرزاد امینی، مریم پریچه، مهدی حیدری، فاطمه سجادی، علی زمانی، پروانه صابریان، علیرضا طلایی، مهدی کاظم نژاد، زینب لطیفی، و بهاره نیک رفتار به عنوان پرستاران نمونه دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفتند.
همچنین از علی حاتمی و جعفر کامرانی دو کارشناس نمونه فوریت‌های پزشکی و حمیده نکونام به عنوان بهیار نمونه تجلیل شد.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید.