امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:06

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت در گذشت آیت الله واعظ طبسی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت درگذشت آیت الله حاج شیخ عباس واعظ طبسی پیام تسلیتی صادر کرد .

به گزارش وب‌دا دکتر رضا احمدی در این پیام ضمن ابراز تاثر فراوان از درگذشت این عالم جلیل القدر و یار صدیق انقلاب، از خداوند منان علو درجات و رحمت واسعه الهی برای آن فقید سعید مسئلت کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر ارتحال عالم خدوم و انقلابی، مرحوم آیت ا... واعظ طبسی (رحمة ا... ) نماینده محترم ولی فقیه در استان های خراسان و تولیت آستان قدس رضوی، موجب تاثر گردید.
درگذشت این خادم صدیق امام رئوف و یار صادق انقلاب و رهبری، که عمر پربرکت خود را در راه اعتلای اسلام و انقلاب سپری نمود، ضایعه ای بزرگ برای جامعه اسلامی است.
مدیریت مدبرانه آن عالم فرزانه در تولیت آستان قدس رضوی که موجب اعتلای حریم بارگاه منور امام رئوف شده است، و خدمات شایان ایشان در سال های شکل گیری و به ثمر نشستن انقلاب اسلامی و بعد از آن، نه تنها در خاطره مردم خطه خورشید، که در خاطره تمام شیعیان جهان اسلام و زائران امام رضا (ع) تا همیشه به نیکی جاودان خواهد ماند.
اینجانب به نمایندگی از هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، درگذشت این عالم جلیل القدر و وارسته را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، ملت شریف ایران بویژه اهالی خطه خورشید، و بیت شریف آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از خداوند منان علو درجات و رحمت واسعه الهی برای آن فقید سعید مسئلت می نمایم.

دکتر احمدی