امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:01

حضور اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه در مراسم یادبود آیت‌الله واعظ‌طبسی

جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم یادبود آیت‌الله عباس واعظ‌طبسی، تولیت فقید آستان قدس رضوی که در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) گناباد برگزار شد، شرکت و با قرائت فاتحه، یاد این یار صدیق انقلاب را گرامی داشتند.

به گزارش وب‌دا، امام جمعه گناباد در این مراسم که همزمان با سومین روز خاکسپاری آیت الله عباس واعظ‌طبسی برگزار شد، از آیت الله واعظ‌طبسی به عنوان الگوی مدیریت صحیح اسلامی یاد و اظهار کرد: سراسر زندگی آیت الله واعظ طبسی در خدمت به اسلام و حوزه‌های علمیه، مبارزه با دشمنان و امر به معروف و نهی از منکر سپری شد.

حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، یکی از ویژگی‌های بارز آیت الله واعظ‌طبسی را مبارزه با دشمنان اسلام از آغاز دوران جوانی عنوان و بیان کرد: از آغاز مبارزات مرحوم نواب صفوی، آیت الله واعظ‌طبسی در برابر حکومت پهلوی مبارزه می‌کرد و یکی از افراد تاثیرگذار در مقابله با توطئه اسلام‌زدایی دشمنان در خراسان بزرگ قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود.

بر اساس این گزارش، در این مراسم یادبود که به مناسبت ارتحال عالم مجاهد و یار صادق انقلاب، آیت الله واعظ‌طبسی برگزار شد، امام جمعه، فرماندار، طلاب و روحانیون حوزه‌های علمیه شهرهای گناباد، کاخک و بیدخت، نیروهای نظامی و انتظامی، استادان و دانشجویان، اصناف و بازاریان، روسا و کارکنان ادارات و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند.

مداحی و مرثیه‌خوانی توسط حجت‌الاسلام حمید مقیمیان و قرائت قرآن از دیگر برنامه‌های مراسم یادبود آیت الله واعظ‌طبسی بود.

یادآور می‌شود، آیت الله عباس واعظ‌طبسی، تولیت آستان قدس رضوی و نماینده ولی فقیه در استان‌های خراسان پس از تحمل مدتی رنج بیماری، بامداد روز جمعه، 14 اسفندماه به دیار حق شتافت و شنبه، 15 اسفندماه در روضه منوره رضوی به خاک سپرده شد.