امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:37

ارتقای 21 رتبه‌ای گزینش دانشگاه

بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته توسط دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گزینش دانشگاه علوم پزشکی گناباد، 21 رتبه ارتقاء یافته است.
به گزارش وب‌دا، مسؤل گزینش دانشگاه با بیان این خبر گفت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، گزینش این دانشگاه در سال 94 نسبت به سال 93، با 21 رتبه ارتقاء، رتبه هفتم در بین هسته‌های گزینش‌ دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را کسب کرده است.
جلال مومن افزود: بر اساس اعلام ارزیابی صورت گرفته توسط دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بخش‌های تحقیق با 97.8 درصد و تشکیل پرونده با 95.42 درصد رتبه عالی و بخش مصاحبه با 91.03 درصد، رتبه خیلی خوب را در سال 94 کسب کرده است.
یادآور می‌شود،  رضا محمودی، مدیرکل دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای با اعلام کسب رتبه خیلی خوب گزینش دانشگاه علوم پزشکی گناباد با 94.51 درصد، از مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه قدردانی کرد.