امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:36

حضور مدیر گزینش دانشگاه در همایش مدیران هسته‌های گزینش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

مدیر گزینش دانشگاه در همایش مدیران هسته‌های گزینش دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسرکشور که در آبادان برگزار شد، حضور یافت .
به گزارش وب‌دا، جلال مومن، مدیر گزینش دانشگاه گفت: سومین همایش مدیران هسته‌های گزینش دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به مدت دو روز و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان خوزستان در شهر آبادان برگزار شد.
وی افزود: در این همایش، برنامه‌های جامع عملیاتی سال 95 هسته‌های گزینش سراسر کشور بررسی و نکات مهم برنامه‌ریزی عملیاتی درحیطه‌های امور اداری، تحقیقات، مصاحبه، صدور رای، شکایات تجدید نظر و...یادآوری گردید.
آقای مومن ابراز کرد: همچنین در این جلسه، شیوه ثبت وکنترل برنامه‌ها در سامانه مرکز تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت نظارت و پایش عملکرد مدیران مافوق در طول سال 95 آموزش داده شد.
وی یادآور شد: بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس همچون شلمچه، اروند و شهر خرمشهر از جمله برنامه‌های جنبی این همایش بود.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه در این سفر آقای دکتر علی اصغر باغانی مدیر فقید هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و فرزند شهید غلامعلی باغانی(محل شهادت: شلمچه) در سانحه تصادف در محور آبادان به اهواز به رحمت الهی پیوست که این ضایعه غمبار را به خانواده داغدار، همکاران ایشان و گزینشگران سراسر کشور تسلیت می‌گوئیم .